Avea Sevgililer günü indirimleri 2014

  • 10 Şubat 2014
Avea Sevgililer günü indirimleri 2014

Avea aboneleri 14 Şubat 2014 sevgililer gününe özel indirim fırsatlarından yararlanıyor. Kampanya kapsamında geçerli olacak indirimli ürün fırsatlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Avea müşterilerinin, 1-28 Şubat 2014 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya katılmak için MARKA ADI yazıp 5060’a; Türk Telekom ev telefonu müşterilerinin MARKA ADI boşluk alan koduyla birlikte  (başında sıfır olmadan) ev telefonu numarasını yazıp 6616’a, TTNET müşterilerinin ise MARKA ADI  boşluk TC kimlik numaralarını yazıp 6606 servis numarasına kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor.

14 Şubat’ta sevgilinizi evinden lüks bir araçla alın!
Avea 14 Şubat’ta sevgilisini lüks bir araçla evinden almak isteyenlere özel bir ayrıcalık sunuyor. Avea kampanyasıyla Avis’ten yapacakları kiralamalarda yüzde 30 indirim elde eden Avealılar ve TTNET’liler, ek olarak bir üst sınıf araç yükseltme fırsatından da faydalanabiliyor.

Batik alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı Avealılar’ı bekliyor! Batik Avea Kampanyası
Avealılar ve Türk Telekomlular, modanın sevilen markalarından Batik’ten yeni sezon ürünlerini yüzde 20 indirimle satın alabilecek.

Ayakkabı ve çantanız Beta’dan, indiriminiz Avea’dan! BETA Avea Kampanyası
Avea ve Türk Telekom müşterileri, Beta’dan yapacakları alışverişlerinde her 200 TL’ye 50 TL hediye çeki kazanarak daha çok alışveriş yapma ayrıcalığını elde ediyor.

Çiçek göndermek, Avea’yla yüzde 30 daha ucuz Ciceksepeti.com Avea Kampanyası
Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi güzel bir çiçekle mutlu etme şansını da sunan bu özel kampanyayla, Çiçek Sepeti’nden yapılacak alışverişlerde, tüm çiçek, kek, kurabiye ve çikolata ürünlerinde yüzde 15, seçili ürünlerde ise yüzde 30 indirim fırsatı Avealılar’ı, TTNET’liler ve Türk Telekomluları bekliyor.

Vitamin dolu meyve sepetleriyle sağlınıza sağlık katın! Frutation Avea Kampanyası
Avea, sevdiklerine farklı ve lezzetli bir sürpriz yapmak isteyenleri de unutmadı. Meyveyi birbirinden güzel dekoratif sepetleriyle bir sanat haline dönüştüren Frutation’dan sipariş verecek Avealılar ve Türk Telekomlular, tüm ürünlerde yüzde 25 indirim avantajının sahibi olacak.

Limango’dan alışveriş, Avea ile daha da indirimli… Limango Avea Kampanyası
Online alışverişin vazgeçilmez adreslerinden limango.com.tr’de de sürprizler Avealıları bekliyor. Avealılar ve Türk Telekomlular, yapacakları 75 TL ve üzeri alışverişlerde, 15 TL indirimden yararlanacaklar.

Sevgililer Günü’nde Spa keyfiniz Avea’dan…
Günlük hayatın yorgunluğunu üstünden atmak isteyen Avealılar ve TTNET’liler, Rixos Royal Spa’nın muhteşem Spa hizmetinden yüzde 15 indirimle yararlanabilecek.

Sevgililer gününün vazgeçilmezi için Çiçek.com’dan %30’a Varan İndirim!
Avea’lılara Çiçek.com’un Tüm çiçek, kek ve kurabiye ürünlerinde %15, seçili ürün sayfasında %30 indirim.

Gold.com.tr’den Avea’lılara %70’e Varan İndirim!
Teknoloji meraklısi Aşıklara Gold’da %70’e varan indirimler. 10 – 28 Şubat 2014 tarihleri arasında gold.com.tr de Avealılara özel %70’e varan indirimler uygulacaktır.

Modagram.com’dan Avea’lılara Özel 20 TL İndirim!
Birbirinden şık giyim modelleri ve ünlü markaları ile Modagram’da Avea’lılara Özel 100 TL ve üzeri alışverişte anında 20 TL indirim!

Sarar’dan Avea’lılara Özel %15 İndirim!
Sarar ’da Sevgililer Günü’ne Özel Avea Abonelerinde ekstra indirim imkanı sunuyor.! İndirimlere ek %15 İndirim sizi bekliyor

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x