Gittigidiyor 100 TL alışverişe 20 TL Shell yakıt hediye 3-31 Ağustos 2015

  • 03 Ağustos 2015
Gittigidiyor 100 TL alışverişe 20 TL Shell yakıt hediye 3-31 Ağustos 2015

Gittigidiyor.com yeni Shell kampanyası kapsamında 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara Shell akaryakıt istasyonlarında kullanılmak üzere 20 TL değerinde yakıt hediye ediyor. Kampanya bu ay 3-31 Ağustos 2015 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanya Ayrıntıları

Alışverişiniz başarıyla tamamlandıktan sonra, (Onayınızın ardından para satıcıya aktarıldıktan bir gün sonra) kampanya katılım şifresi GittiGidiyor üyeliğinize kayıtlı e-posta adresinize gönderilecektir.

Kampanya katılım şifresini alabilmek için GittiGidiyor üyeliğinize kayıtlı e-postanızın ve telefon numaranızın güncel olduğundan emin olunuz.

Kampanya duyurularının size ulaşması için Bildirim Ayarları sayfanızdaki SMS, E-posta duyurularını almak istiyorum seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olunuz.

Kampanyaya katılmak için, kampanya katılım şifresi size ulaştıktan sonra GGSHELL yazıp aralarında bir boşluk bırakarak Shell ClubSmart kart numaranızı ve kampanya şifrenizi 4 Eylül 2015 tarihine kadar (gün sonuna kadar) 2313’e kısa mesajla göndermelisiniz.

Örnek Kampanya Katılım Şifresi: SHelL 700044101847935316 BNHWCV

Kampanyaya katıldığınızda, 20 TL karşılığı yakıt değerinde 2.000 Smart Puan Shell ClubSmart kartınıza 8 Eylül 2015 günü yüklenecektir.

Shell ClubSmart kartınız yosa, progRam üyesi Shell istasyonlarından ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Her Shell ClubSMART Card sahibi, kampanyadan yalnızca 1 kez faydalanabilir.

Yüklenen Smart Puan’ların son kullanım tarihi 30 Eylül 201’tir. Kullanılmayan Smart Puan’lar 1 Ekim 2015 tarihinde silinecektir.

Smart Puan’ların harcanabilmesi için Shell ClubSmart kartların kayıtlı olması gerekmektedir. Kartınızı, internet bağlantısı olan telefonunuzdan 0532 752 50 50’ye KAYIT yazıp SMS göndererek, Shell MOtorist mobil uygulamasıyla ya da www.shellsmart.com üzerinden kaydedebilirsiniz.

Smart Puan’lar sadece akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerli olup, harcanabilmesi için en az 1 TL tutarında yakıt alımı gerekmektedir.

Smart Puan karşılığı yakıt alımı için, Smart Card’ın yakıt dolumu öncesinde ön saha personeline verilmesi ve hediye yakıt kullanılacağı bilgisinin iletilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya 18 yaşından büyükler katılabilir.

Shell Ticari Kartlar, ClubSmart Extra ve Shell Taşıt Tanıma Sistemi kullanan müşteriler kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanyaya tüm Avea, Turkcell ve Vodafone hatlarıyla katılım ücretsiz olarak yapılabilir.

Bu kampanya diğer Shell kampanyaları ile birleştirilemez.

Her www.gittigidiyor.com üyesi kampanyadan 1 kez faydalanabilir.

Katılımcının; hak kazanabilmek için gerçek profil bilgisi, güncel e-posta adresi, gerçek isim ve soy isim bilgilerini paylaşmış olması gerekmektedir. Kişisel bilgiler ve e-posta adresinin doğru girilmesi kullanıcının sorumluluğundadır. Kullanıcının yanlış, eksik ya da sahte beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak her türlü aksaklıklardan kendisinin sorumlu olduğunu, yakıt hediyesini kazanamayacağını katılılımcı kabul eder.

Sahte profiller aracılığıyla katılımcı olan ya da sahte profillerden destek aldığı tespit edilen katılımcıların hediye yüklemesi yapılmayacaktır.

Siparişin kısmen ya da tamamen iade edilmesi ve sipariş tutarının 100 TL’nin altına düşmesi durumunda kazanılmış olan hediye Smart Puan iptal olur.

Kampanya süresi ve kampanya koşullarında değişiklik hakkı Shell & Turcas Petrol A.Ş’ye ve GittiGidiyor’a aittir.

Abonelik
Bildir

2 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Anonim
8 yıl önce

bu kampanyada acaba ürün sınırlaması var mı, belirtilmemiş galiba ama bebek bezleri alınabilir mi ?

2
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x