Axess faizsiz ücretsiz 3 taksit kampanyası 10-30 Haziran 2017

  • 10 Haziran 2017
Axess faizsiz ücretsiz 3 taksit kampanyası 10-30 Haziran 2017

Axess kredi kartı sahipleri tek çekim 100 TL üzeri alışverişlerini faizsiz ve ücretsiz 3 taksit kolaylığı sunuyor. Axess kampanyasında 10-30 Haziran 2017 tarihleri arasında yapacağınız aşağıda belirtilen taksit yasaklı sektörler haricinde fırsattan yararlanabilirsiniz.

Harcama öncesi TAKSİT yazıp, 4566′ya mesaj gönderip kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları

  • Taksit Kampanyası 9-30 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında, 30 Haziran’a kadar yapacağınız 100TL ve üzeri peşin alışverişlerinizde faizsiz/ücretsiz 3 Taksit fırsatından faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce TAKSİT yazıp 4566’ya göndermeniz gerekmektedir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Akbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
  • Kampanyadan bireysel Axess ve Wings kredi kartlarınız ve ek kartlarınızla faydalanabilirsiniz.
  • Yasal mevzuat gereği, kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyon, yemek, gıda, akaryakıt, kozmetik,ofis malzemeleri, yurtdışı harcamaları ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Akbank kanallarından yapacağınız fatura/vergi ödemeleri ve fon alımı kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya asıl kart sahibinin Akbank’ta iletişim numarası olarak kayıtlı cep telefonundan 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı KDV ve ÖİV dahil olmak üzere operatörünüz tarafından 0,65 TL olarak ücretlendirilir.
  • Kampanyadan çıkmak için IPTAL TAKSİT yazıp 4566’ya SMS gönderebilirsiniz. SMS’in gönderildiği gün ve sonraki günlerde yapılan harcamalara taksit yapılmaz.
  • Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
  • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.
Abonelik
Bildir

6 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
FİKRİ
6 yıl önce

Kuyumcudan yapılan alışveriş yada ziraatçıdan yada av malzemelerinden yapılan alışverişleride 3 taksite bölebilirmiyiz acaba bilen varmı

Ms
6 yıl önce

Öncelikle onemli olan alişveriş yaptigin firmanin sektör bilgisidir. Normalde yazmis oldugun kuyum ziraat ve av malz. ni hepsini 3 e böler.

AY
6 yıl önce

Ben kuyum konusunda çok emin değilim çünkü kuyum tahditli sektör…

Faruk
6 yıl önce

flexi.com.tr/kampanyalar/gittigidiyorda-100-tl-bonus

FİKRİ
6 yıl önce

Yorumlarız için teşekkürler arkadaşlar

6
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x