Morhipo axess kredi kartı kampanyası 1 – 30 Haziran 2017

  • 01 Haziran 2017
Morhipo axess kredi kartı kampanyası 1 – 30 Haziran 2017

Axess kredi kartı sahipleri Morhipo online alışveriş sitesinden yapacakları 300 TL ve üzeri harcamalarda 50 TL değerinde chip para kazanacak. Axess kartınızla 6 taksitle ödeme yapabileceğiniz kampanya 1 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kazanılan chip-paralar 16 Temmuz 2017 tarihine kadar Morhipo.com’da kullanılabilecektir.

Kampanya Ayrıntıları

  • 1 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında Morhipo.com’da tek çekim ve taksitli 300 TL ve üzeri ilk alışverişe 50 TL chip-para kampanyasında kazanılan chip-paralar aynı gün karta yansıyacaktır.
  • Kazanılacak chip-paralar Morhipo.com’da kullanılabilecek, geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2017’dir. Kullanılmayan chip-para’lar 17 Temmuz 2017 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanyaya dahil olacak kartlar; Axess, Wings, Free, Neo. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar puan kampanyasına dahil değildir. Free için chip-para kampanyasına katılım ücreti işlem başına 2,9 TL olup ilk ekstreye yansıtılacaktır.
  • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez faydalanabilir ve 50 TL chip-para kazanabilir.
  • 1 Ocak – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında, Morhipo Mobil ve www.morhipo.com’da Axess’e özel peşin fiyatına 3 ve 6 taksit sunulur.
  • Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess exi26 asıl/ek ve sanal kart sahipleri ve Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x