Hızlıal Cardfinans kampanyası 100 TL hediye 1-30 Kasım 2015

  • 31 Ekim 2015
Hızlıal Cardfinans kampanyası 100 TL hediye 1-30 Kasım 2015

Cardfinans kredi kartı sahipleri bu ay online alışveriş sitesi Hızlıal.com üzerinden yapacakları 500 TL üzeri alışverişlerde 50 TL, 1000 TL üzeri alışverişlerde 100 TL değerinde para puan kazanacak. Kampanya 1-30 Kasım 2015 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanya katılımı için “HIZLIAL” 2273’e mesaj gönderilmesi zorunludur.

Banka kartları ve ParaPuan ile yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.
Finansbank ticari kredi kartları, sanal kartlar, banka kartları, kampanya Paketi’ne dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir. 
Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.
Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.
Kazanılan ParaPuan’lar 8 Aralık 2015’te kampanya katılım teyit mesajında bilgisi verilen kredi kartına yüklenecek; kullanılmayan ParaPuanlar 23 Aralık 2015’te geri alınacaktır.
Kazanılan ParaPuanlar, değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.
Ürün iadesinde, kalan sepet tutarına karşılık gelen hediye ParaPuan düşülecek ve kalan ParaPuan tutarı geri alınacak, sepet tutarının 500 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen ParaPuanın tamamı geri alınacaktır. ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ekstreye TL borcu olarak yansıtılacaktır.
Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz
Fix Card “Kampanya Paketi” ücreti vergi dahil aylık 5 TL’dir ve her ay Fix Card’ınızdan tahsil edilir. Fix Card Kampanya Paketine dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’u arayabilirsiniz.
Fix Card Kampanya Paketine dahil müşteriler ParaPuan kampanyasından SMS gönderimi yapmaksızın faydalanabileceklerdir.
Yapılacak alışverişlerde chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri ile hediye kartı, TL yükleme ürünleri ParaPuan kampanyasına dahil edilmemektedir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x