Maximum kart mtv kampanyası Bosch servislerde %30 indirim Temmuz 2017

  • 01 Temmuz 2017
Maximum kart mtv kampanyası Bosch servislerde %30 indirim Temmuz 2017

Maximum kredi kartı sahipleri Temmuz 2017 2. taksit mtv ödemelerine özel kampanya kapsamında 200 TL üzeri ödemelerde 3 taksit kolaylığından faydalanıyor. Üstelik  Bosch servislerde %30 periyodik bakım indirimi ve ücretsiz check-up fırsatı sunuluyor. 3 taksitli ödeme sadece işcep ve internet şubesinden yapılacak işlemlerde geçerlidir. Diğer ödemelerde 2 taksit yapılacaktır.

Dikkat: Mtv kampanyalarında birçok serviste indirim adı altında duyurular geliyor. Örneğin bu kampanyada ücretsiz check-up sunuluyor. Birçok serviste araç kontrol edilip gerekli veya gereksiz şekilde masraflar çıkartılabiliyor. Bu konuda dikkatli olalım.

Kampanyaya dâhil olan kartlar : İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), İş Bankası Bankamatik Kartı,  Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler : Aidatsız kartlar  ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Ek Koşullar: Kampanya 1-31 Temmuz 2017 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Taksit ayrıcalığı için  200 TL alt tutar limiti bulunmaktadır. Gib.gov.tr üzerinden yapılacak 200 TL ve üzeri MTV ödemelerine otomatik 2 taksit, İnternet Şube ve İşCep uygulaması üzerinden yapılacak 200 TL ve üzeri MTV ödemelerine ise tek çekim, 2 ve 3 taksit seçenekleri sunulacaktır. İş Bankası Kredi Kartı ile internet şubemizden taksitli ödemeyi tercih eden müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır. Bankamatik Kartı ile yapılan ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır. Çağrı Merkezinden yapılan ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır. Belirtilen kanallar üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra kampanyaya dahil Bosch Car Service bayilerinde 31 Aralık 2017  tarihine kadar kullanılmak üzere %30 periyodik bakım ve ücretsiz check-up avantajı sunan bir indirim kodu SMS yoluyla gönderilecektir. Müşterilerimiz bu indirim kodunu göstererek indirim ve ücretsiz check-up fırsatından yararlanabileceklerdir. Bakım ile birlikte ücretsiz check-up hizmeti sunulmaktadır. Check-up hizmeti tek başına alınamaz. İndirim kodları işlem başına olup, müşterilerimize her MTV ödemesi için ayrı olarak gönderilecektir. Her kod tek kullanımlıktır. Kampanyaya başvurmak için SMS  gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.

Bosch Car Service Kampanyası Ek Koşulları : Kampanya indirimi diğer kupon ve indirimlerle birleştirilemez. Kampanya, rutin periyodik bakım çerçevesinde hava filtresi, kabin filtresi, yağ filtresi ve motor yağı değişimini kapsamaktadır. Bakım ile birlikte ücretsiz check-up hizmeti sunulmaktadır. Check-up hizmeti tek başına alınamaz. Servis incelemesi sonucu araç üzerinde, belirtilen kapsam dışında parça değişim veya onarım işlemleri gerekli görülebilir. Bu durumda araç sahibine bilgilendirme yapılır ve araç sahibinin talebi halinde bu işlemler gerçekleştirilir. Kampanya kapsamı dışındaki hizmetler kampanya indirimine tabi değildir.
Tüm Bosch Car Service’lerde Bosch markalı yedek parçalar tercih edilmektedir. Bosch ürün gamında söz konusu araç modeli için uygun ürünün bulunmaması halinde, araç sahibinin onayıyla orjinal veya eşdeğer yedek parçalar kullanılabilir.Bosch Car Services kampanyasına Aidatsız Kart ve İşte Üniversiteli Aidatsız Kartlar dahil değildir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x