Maximum temassız ödemeye 28 TL hediye 7-24 Mayıs 2017

  • 07 Mayıs 2017
Maximum temassız ödemeye 28 TL hediye 7-24 Mayıs 2017

Maximum kredi kartı sahipleri mobil uygulama sayesinde cep telefonları ile temassız ödeme yapabiliyor. Maximum kartınızla yapacağınız 25 TL ve üzeri her temassız ödemede 7 TL olmak üzere toplamda 28 TL değerinde maxi puan kazanma fırsatı sizleri bekliyor. Kampanya 7-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

 

Mobil temassız ödeme yalnızca NFC uyumlu Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlardan yapılabilmektedir. Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda, Maximum Mobil üzerinden temassız ödeme işlemlerinin aktifleştirilebilmesi için Kartlarım > İlgili Kartın Seçimi > Ayarlar > Mobil Temassız İşlem Aktifleştirme > Mobil Temassız İşlem için Limit Belirme > Onaylama adımlarının takip edilmesi gerekmektedir.
Maximum Mobil’e özel olan kampanyaya, katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

 

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ve Ziraat Maximum Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 24 Mayıs tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 12 Haziran 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 28 TL MaxiPuan kazanabilir.

Abonelik
Bildir

5 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Anonim
6 yıl önce

Aynı gün aynı işyerinden yapılan birden fazla işlem kampanya kapsamında değerlendirilir mi?

hikmet 34
6 yıl önce

hayır anonım

Anonim
6 yıl önce

cevabınız için teşekkürler hikmet 34, kampanya şartlarında Maximum kartınızla yapacağınız 25 TL ve üzeri her temassız ödemede 7 TL yazmakta. Detay açıklanmamış siz deneyerek mi tecrübe ettiniz ?

Elektrikci
6 yıl önce

Ben denedim peşpeşe 4 adet işlemi aynı işyerinde de yapsan kabul oluyor.

hikmet 34
6 yıl önce

anonım aynı gun farklı işyerleınde kazanım saglıyon her 25 tl ye 7 toplamda 28 gecen ayda vardı aldım denendı

5
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x