Gittigidiyor world kart kampanyası 100 TL hediye 1-15 Mayıs 2017

  • 27 Nisan 2017
Gittigidiyor world kart kampanyası 100 TL hediye 1-15 Mayıs 2017

Gittigidiyor yeni kredi kartı kampanyası kapsamında bu ay 1-15 Mayıs 2017 tarihleri arasında Yapı Kredi world kredi kartı sahiplerine özel 100 TL puan hediye edecek. Kampanyaya yapı kredi cüzdan uygulaması üzerinden katılarak 500 TL üzeri alışverişlerde 75 TL, 1000 TL üzeri alışverişlerde 100 TL world puan kazanabilirsiniz.

Sms ile katılım yapan diğer banka kartları 50 TL eksik puan alacak.

Kampanya Ayrıntıları

 

Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için GITTIGIDIYOR yazıp bir boşluk bırakarak, ”AL” yazıp boşluk bırakmadan kart üzerindeki müşteri numaralarını 8 haneli olacak şekilde SMS ile 4454’e göndermelidir.

Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için GITTIGIDIYOR yazıp bir boşluk bırakarak, kart numarasının son 6 hanesini SMS ile 6635’e göndermelidir.

Anadolubank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için GITTIGIDIYOR yazıp bir boşluk bırakarak, AN yazıp boşluk bırakmadan kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermelidir.

Kazanılan Worldpuanlar ne zaman verilecek, Worldpuanların son kullanma tarihi nedir?
Kazanılan Worldpuan’lar 7 Haziran 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir.

Worldpuan’ların son kullanma tarihi 18 Haziran 2017’dır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Haziran 2017’de geri alınacaktır. Yapı Kredi Cüzdan üzerinden yapılan katılımlardan kazanılacak ek 50 TL Worldpuan’lar 21 Haziran 2017 tarihinde yüklenecek, kullanılmayan puanlar 3 Temmuz 2017’de geri alınacaktır.
Kampanyaya hangi kartlar dahildir?
Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir.

Ancak; Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar ek 50 TL puan fırsatından yararlanamazlar.

BKM Express’inize tanımlanmış yukarıda belirtilen kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir.

Sanal kartlar da kampanya kapsamında değerlendirilmektedir.
Kampanyaya hangi kartlar dahil değildir?
Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanya hangi kategorilerde geçerli değildir?
Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; “Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı – Erkek Mücevher, Takı – Mücevher, Değerli Taş – Ziynet ve Külçe Altın – Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), “Emlak”, ve “Otomobil ve Motosiklet” (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)’dir.
Sipariş iptali veya iade, WorldPuan kazanmamı engeller mi?
İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır. Ödeme yapmanızın ardından siparişinizin iptal edilmesi veya ürün iadesi durumunda WorldPuan yüklemesi yapılmayacaktır.
Diğer Koşullar
Kampanya kapsamında kampanya koşullarının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
Kampanya Yapı Kredi Bankası’nın başka kampanyaları ile birleştirilemez.
Kampanyalar sadece World Üye İşyerlerinde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri’nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.
Yapı Kredi Bankası ve GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.
Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.
Yürürlükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halinde katılım hükümsüz kalacaktır.
Katılımcı, GittiGidiyor’un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor’un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.

Abonelik
Bildir

31 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
hikmet 34
6 yıl önce

nesrın hnm denizbank YAZBASI kampanyası 1 mayıs 31 mayıs arasın her 100 tl ye 10 toplamda 70 tl eklıyebılırsınız ona göre kendınızı ayarlayın arkadaşlar

ÖZCAN
6 yıl önce

ALTIN ALSAK PUAN ALAMAZMIYIZ NESRİN HANİM

Anonim
6 yıl önce

Puan alamayana kadar soracaksınız anlaşılan.

Işıl
6 yıl önce

Arkadaşlar, geçen ay gitti gidiyor dan altın almıştım, vorld karta puan yükleniyor. Yine maksimum kartla altın aldım, 100 lira maksimum puan bugün yüklendi.

ROSEALİ
6 yıl önce

Lütfen buraya bankaların altına puan verdiğini Açık açık yazmayı. Bankaları uyandıracaksınız

Bro
6 yıl önce

Vakifbank world karta da 1000 tl ye 100 veriliyor mu ?

Kaya
6 yıl önce

Nisan ayında burdaki yorumlara bakarak gittigidiyordan 1000 tl üzerine altın aldım.Üstelik bizzat puan kazandığını söyleyen arkadaşlar ‘ın alışveriş yaptığı firmadan.Ancak puan yüklenmedi. Şimdi aynı yorumları görüyorum. Bir banka nasıl olurda bir gruba altın alımında puan yüklerde bir gruba yüklemez. Birileri yalan söylüyor gibi….

hikmet 34
6 yıl önce

kaya evet gıtıden ben bonus ve maksımumla aldım yuklendı ama world hıc denemedım

Onur
6 yıl önce

Kaya gitti sen 100 tl bonus 5 Mayıs’ta karta yüklenecek bu tarihte kartındaki bonusu kontrol et bence. Şuan sadece sana değil kimseye yüklenmedi.

AY
6 yıl önce

Kaya arkadaş ;bende maksimum ve world (2-3 ay önce ) yüklendi ancak 30 nisan 2017 tarihinde bonus ile yaptığım alışveriş 1000 küsür görünüyor ama fakat lakin tebrikler 0,00 tl kazandınız yazıyor ne demekse halbuki alışveriş gittigidiyor görünüyor elektronik 40 tl hakediş görünüyor, peşin alışveriş yapmama rağmen ücretsiz 3’e bölüyor tek umut 05 Mayıs 2017 bonus muhtemel tarih istersen 06 Mayıs a kadar bekle sonucu tekrar yazarım saygılar…

31
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x