World kart 50 TL hediye kampanyası 1-19 Şubat 2017

  • 01 Şubat 2017
World kart 50 TL hediye kampanyası 1-19 Şubat 2017

Yapı Kredi world kart 2017 Şubat ayına özel kampanyasında 50 TL world puan hediye edecek. Kampanya kapsamında ÜYE gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, kırtasiye, oyuncak, kasap, manav, şarküteri, kafe, restoran ve çiçekçilik sektörlerindeki iş yerlerinden yapılacak ilk 100 TL harcama sonrası her 100 TL harcamada 10 TL puan hediye edilecektir. 

Aynı gün farklı iş yerlerinden alışveriş yapılabilir.

Kampanyaya Yapı kredi cüzdan uygulaması üzerinden katılabilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları

 

• Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir, TEB ve Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

 

• Sanal kartla yapılan harcamalar ve seçili internet siteleri kampanyaya dahildir.

• Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 2 Mart 2017 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 13 Mart 2017’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 14 Mart 2017’de geri alınacaktır.

• Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard’lara 7 Mart 2017 tarihine kadar yüklenecektir.

• Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanya katılımı yapılırsa SMS ile katılım yapılması gerekmemektedir.

• Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için KAMPANYA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir.

• Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için KAMPANYA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kartın son 6 hanesini SMS ile 6635’e göndermeleri gerekmektedir.

 

Abonelik
Bildir

7 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Anonim
7 yıl önce

Üye ne ya ikide bir öğrenmişsiniz üye işyeri. Ayıptır yav bi düzgün yapın şu işi ne varki. Bi kampanya yapalım sürekli olmamasına şartlar çıkaralım kimsede katılamasın. SİZİ ÜYE İŞYERİ KONUSUNDAKİ ŞARTINIZDAN DOLAYI PROTESTO EDİYORUM.

Ms
7 yıl önce

Nesrin hanim n11 den altın aliminda 100 e 10 geçerli olur mu?
Aslinda bunu sorma sebebim worl kart ve cuzdan da kaçinci onayli alişveriş oldugunu takip edemiyorum.
Sizin bilginiz var mi bu konuda?

Anonim
7 yıl önce

Yapı Kredinin kampanyalri hep uye isyeri istiyor sinir bozucu en güzel Akbank hic boyle bir kural yok. Gönül rahatlığı ile kampanya ya katılıyorum. Akbank kampanya yapacak diye dort gozle bekliyorum.

Mehmet
7 yıl önce

Nuvo geçerlimi

Necdet
7 yıl önce

Axess ve paraf illa da üye iş yeri olacak demiyor. Tesekkürler

hasan el giresuni..
7 yıl önce

parrraf mı demiyor !!!!

Puan gidiyor
7 yıl önce

üye iş yeri şartı axess ve parafta az

7
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x