Ozan Doğulu Kanyon Avm yılbaşı konseri 25 Aralık 2011

  • 14 Aralık 2011
Ozan Doğulu Kanyon Avm yılbaşı konseri 25 Aralık 2011

Kanyon Avm yılbaşına özel düzenlediği konser ile Ozan Doğulu ve sevenlerini biraraya getiriyor. “Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri” 25 Aralık’ta sizleri bekliyor.

Her yıl düzenlediği yeni yıl konserleriyle binlerce ziyaretçiye coşkulu saatler yaşatan Kanyon, bu yıl da Ozan Doğulu ve 42 kişilik dev orkestrasına ev sahipliği yapıyor.

Kanyon, 2012 yılını Türk pop müziğinin en yaratıcı isimlerinden Ozan Doğulu ve 42 kişilik Orkestrası’nın eşliğinde 25 Aralık 2011 Pazar günü unutulmaz bir konser ile karşılayacak. Prodüktör, besteci, aranjör ve DJ olarak birçok başarılı projeleriyle tanınan Ozan Doğulu, bu yıl da Kanyon’un evsahipliğinde farklı ve dev bir projeye imza atıyor.

Misafirler, Kanyon’un renkli atmosferinde, 18.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Büyük Yılbaşı Konseri’nde, dillerden düşmeyen “New York New York”tan, “Fly Me To The Moon”a; “Love”dan, “Cut The Jazz”’ gibi yılbaşına özel klasiklerden oluşmuş repertuarı ile yeniyıl heyecanını ve çoşkusunu yaşayacaklar.

Yeni yıl ruhunu tam anlamıyla yaşatacak olan konserde, akşam boyunca kış aylarının lezzeti kestane servis edilecek. Konser başında dağıtılacak kırmızı ponponlu şallarına sarınan ziyaretçiler ise yeni yıla sıcacık bir merhaba diyecek.

Ozan Doğulu ve Orkestra’sının yer alacağı “Kanyon Büyük Yılbaşı Konser”ini Kaçırmayın!

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x