World kart mtv ödeme kampanyası 2012

  • 02 Ocak 2012
World kart mtv ödeme kampanyası 2012

2012 mtv taksitle ödeme kampanyaları devam ediyor.En iyi kampanyalardan birini sunan World kart internetten ödenen mtv ödemelerinizi 6 taksite bölüyor.Ayrıca hediye olarak Bosch servislerinde ücretsiz check-up yaptırabiliyorsunuz.Kampanya Ocak ayı sonuna kadar devam edecek.

www.gib.gov.tr adresinden 100 TL ve üzeri MTV`i için beş taksit imkanı sunan Worldcard, Yapı Kredi müşterilerine, Bosch Car Service’ten 85 TL değerinde ücretsiz check up kazanma şansı sunuyor. Bu kampanyadan tüm Yapı Kredi kredi kartları ve TEB Worldcard sahipleri yararlanabiliyor.

Ayrıca kampanya kapsamında, check up sonrasında yapılacak olan işlemler için 29 Şubat 2012 tarihine kadar World’e özel yüzde 30’luk işçilik indirimi, +4 taksit veya 2 ay erteleme imkanı veriliyor. Bunun yanı sıra www.navking.com adresinden Worldcard ile gerçekleştirilecek alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirim ve 5 taksit fırsatından yararlanılabiliyor. Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM’leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapan müşteriler de www.navking.com adresinden yüzde 50’ye varan indirim alabiliyor.

MTV ödemelerini Yapı Kredi ATM’lerinden yapmak isteyen müşteriler, işlemlerini banka kartlarına veya kredi kartlarına bağlı vadesiz hesaplarını kullanarak gerçekleştirebiliyor. Yapı Kredi’nin geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu ve Türkiye’de bir ilk olan Klavyeli ATM’ler sayesinde Motorlu Taşıtlar Vergisi öderken plakaya ait harflerin yazılması ile ödeme işlemi daha da kolay yapılabiliyor.

Abonelik
Bildir

4 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
admin
12 yıl önce

güzel kampanya teşekkürler……….

Ayşe Onaran
11 yıl önce

Bosch Car Servisi Antalyadaki adresini istiyorum

KARDELEN EVCIM
11 yıl önce

ARKADASLAR BEN ILK DEFA MTV ODEMESI YAPTIM ANCAK KARTIMDAN TAKSITLI CEKMEDI HEPSINI BIR CEKTI SONRA TAKSIT YAPAR MI BUNU YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

4
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x