2011 Seat Leon 39.800 TL kampanya fiyatıyla sizleri bekliyor

  • 06 Haziran 2011
2011 Seat Leon 39.800 TL kampanya fiyatıyla sizleri bekliyor

2011 model Seat Leon model otomobilde kampanya.Leon tasarımı, dinamik sürüş özellikleriyle son derece beğeni toplayan  bir otomobil.Leon 39 bin 800TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla  Seat bayilerinde sizleri bekliyor.

Geniş motor yelpazesi, 105 – 170 hp arası değişen güç çıkışlarını kapsıyor. Üç benzinli ve üç dizel motor seçeneğiyle her türlü talebe cevap veren Leon ailesinde, 1,6lt ve 2,0 lt Commonrail dizel versiyonlarında sunulan son teknoloji ürünü DSG çift kavramalı şanzıman seçeneğiyle de, manuel vites kutusuna konforlu ve sportif bir alternatif sağlıyor.

Ödüllü motor teknolojisiyle, daha keyifli ve daha verimli yolculuklar
Leon ailesinin 125 hp güç üreten 1.4 litrelik modeli, Volkswagen Grubu’nun en üstün ve başarısı ödüllerle kanıtlanmış TSI motorunu kullanıyor. SEAT’ın sürüş keyfini ve verimliliği birleştirmek için en son teknolojiden nasıl yararlandığının bir örneği olan modelde yer alan doğrudan püskürtmeli motor, 200 Nm’lik sabit bir tork değeri üretiyor. 100 kilometrede ortalama 6,2 lt yakıt tüketimi ve 148 g/km CO2 emisyonu gibi etkileyici değere sahip 1,4 TSI, Style donanım seviyesiyle 41 bin 300 TL tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla alınabiliyor.

Ailenin bir diğer TSI motora sahip üyesi Leon 1,2 TSI 105hp de, verimlilik konusunda etkileyici; 175 Nm’lik tork değerine sahip olmasına karşın önceki modele göre yakıt tüketiminin yüzde 20 azaltılarak, 100 kilometrede ortalama 5,7 lt gibi bir değere ulaşılan 1.2 TSI, Style donanım seviyesiyle 39 bin 800 TL tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla alınabiliyor.

Donanım özellikleriyle de fark yaratıyor
Leon serisinin tamamı için sunulan kapsamlı standart donanım yelpazesi, çekiş kontrollü (TCS) ABS, 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, elektrikli, katlamalı, ısıtmalı yan aynalar, çift bölgeli otomatik klima, yol bilgisayarı, hız sabitleme sistemi, deri kaplamalı direksiyon ve vites topuzu, altı hava yastığı ve elektrikli ön/ arka camlar, arka sırada Isofix bağlantı noktalarını içeriyor. Toplam üç donanım düzeyi ve geniş opsiyonel aksesuar yelpazesi sayesinde Leon, her müşterinin kişisel tercihine mükemmel şekilde uyması için adapte edilebiliyor.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x