Cepteteb 2 fatura talimatına 50 TL 3 faturaya 75 TL hediye 2018

  • 14 Mart 2018
Cepteteb 2 fatura talimatına 50 TL 3 faturaya 75 TL hediye 2018

Cepteteb müşterilerine özel otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası kapsamında vereceğiniz 2 yeni faturada 50 TL, 3 faturada toplam 75 hediye fırsatı sizleri bekliyor. Kampanya 30 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir. Fatura talimatınızı hesap ve kredi kartınızla verebilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları
Kampanyadan yararlanabilmek için verilecek fatura talimatlarının aynı ay içerisinde verilmesi gerekmektedir.
Yükleme yapılacak banka kartı (banka kartı ana şubesi CEPTETEB Hesap olmalı)/ CEPTETEB Kredi Kartı’nın kampanya süresince en az 1 kez harcama veya ATM para çekme işlemi yapmış olması gerekmektedir.*
Bonus/iade yükleme tarihinden önce, talimatların verilen CEPTETEB Hesap veya CEPTETEB Kredi Kartı ile en az 1 kez ödenmiş olması gerekmekte ve talimat geçerli olduğu sürece otomatik olarak ödenmelidir.
Verilen talimatların ödeme tarihleri göz önüne alınarak, bonus/iade yüklemeleri, her ay için bir sonraki ayın son iş gününde gerçekleşecektir. Yüklemeler bir müşteri için yalnızca bir kez olabilir.
CEPTETEB Hesap’tan verilen talimatlar için, talimat verilen CEPTETEB Hesaba, 3 fatura ödeme talimatı içinse 75 TL, 2 fatura ödeme talimatı içinse 50 TL hesabınıza yatırılacaktır.
CEPTETEB Kredi Kartı’ndan verilen talimatlar için CEPTETEB Kredi Kartı’na 3 fatura ödeme talimatı için 75 TL, 2 fatura ödeme talimatına ise 50 TL bonus yatırılacaktır.
CEPTETEB Fatura Talimatı Kampanyası’na 2017 yılında katılmış müşterilerimiz tekrar katılamaz.
Talimatını iptal etmek zorunda olan müşterilerimiz aynı gün yeni fatura talimatı verdiğinde yüklenen bonus/iade geri alınmayacaktır.
Bonus/iade kazanımı, sadece yeni verilen talimatlar için geçerlidir. Bankamızda herhangi bir hesabında veya kredi kartı üzerinde tanımlı olan fatura talimatını iptal ederek kampanya döneminde aynı abone numarasıyla yeniden verilen talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecek ve bonus/iade yüklemesi yapılmayacaktır.
Talimat verdikten sonra 6 ay içinde talimatını iptal ettiren müşterilerimizden, yüklenen bonus/iade geri alınacaktır. Geri alınacak tutar için hesaplama, talimatın geçerli olduğu ay sayısına bağlı olacaktır. Örneğin 3 ay sonunda talimat iptal edildiyse kalan 3 ay için geri alım olacaktır.
Talimat iptali sebebiyle, geri alınacak bonus/iadeler, yükleme yapılan CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Kredi Kartı’na yansıtılacaktır.
Kampanyamız müşteri bazında geçerli olacaktır.
Fatura ödeme talimatlarını CEPTETEB Mobil Uygulama, CEPTETEB İnternet Şubesi veya 0 850 222 0 929 CEPTETEB Destek Merkezi kanallarından verebilirsin
Fatura talimatların ödendiği için hiçbir ücret ödemezsin.
Kendi adına kayıtlı olmayan faturaları da otomatik olarak ödeyebilirsin.
Otomatik fatura ödeme talimatı verebileceğin kurum listesini öğrenmek istersen şöyle alalım: tıkla.
Dilersen otomatik fatura talimatlarının düzenli ödenmesi için CEPTETEB İnternet Şubesi’nden, CEPTETEB Hesabına bağlı Kredili Mevduat Hesabı açtırıp, hesabında yeterli para bulunmasa bile faturalarının zamanında ödenmesini sağlayabilirsin.
CEPTETEB, kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar. TEB ve iştiraklerinde çalışanlar fatura talimatı verebilir ancak verdikleri talimat dolayısıyla kampanyaya dahil olamaz.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x