Gittigidiyor vodafone 20 TL indirim kodu kampanyası 2016

  • 17 Nisan 2016
Gittigidiyor vodafone 20 TL indirim kodu kampanyası 2016

Vodafone esnaf abonelerine özel Gittigidiyor kampanyası kapsamında yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL indirim kodu kazanma fırsatı sizleri bekliyor. Kampanya 15 Nisan – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

İndirim kodunuzu almak için “INDIRIM” yazıp 6666’ya mesaj gönderebilir veya vodafone avantaj cepte uygulamasını kullanabilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları

  • 15 Nisan 2016 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Vodafone Esnaf aboneleri Gittigidiyor.com’da elektronik ve altın hariç kategorilerde 100 TL ve üzeri alışverişlerinde 20 TL indirim sunulacaktır.
  • Kampanyaya katılabilmek için, “INDIRIM” yazıp 6666’ya SMS göndermek veya Avantaj Cepte üzerinden kampanya şifresi almak gerekmektedir. Alınan şifre, www.gittigidiyor.com sitesindeki ilgili alana (www.gittigidiyor.com/BanaOzel/İndirimlerim.php) girilmesi ile kampanyadan faydalanılabilinir. Kampanya kodunun doğru olarak girilmesi durumunda indirim kodunun ödeme sayfasında seçilmesi gerekmektedir.
  • “INDIRIM” yazıp 6666’ya gönderilen SMS’ler tüm vergiler dahil (%18 KDV ve %25 ÖİV) 0,40 TL ile ücretlendirilir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone Esnaf aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik; kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir.
  • Kampanyadan faydalanabilmek için katılımcının www.gittigidiyor.com sitesine üye olması gerekmektedir. Kurumsal olarak tanımlanmış üyeler kampanyadan faydalanamaz.
  • Vodafone Esnaf aboneleri kampanya süresince 1 kez şifre alarak Kampanyadan faydalanabilir. Her şifre tek kullanımlıktır. Alınan şifreyi bir defaya mahsus olmak üzere GittiGidiyor üyesi hesabında kullanabilir ve kampanyadan 1 kere faydalanabilir. GittiGidiyor üyesinin kampanyadan birden fazla yararlandığının tespiti halinde, GittiGidiyor siparişleri iptal etme ve indirim geri alma hakkı saklıdır.
  • Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; Anasayfa’da Elektronik ana kategorisi altında bulunan tüm kategoriler ile “Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı – Erkek Mücevher, Takı – Mücevher, Değerli Taş – Ziynet ve Külçe Altın – Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), “Emlak”, ve “Otomobil ve Motosiklet” (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)’dir.
  • Kampanya Vodafone ve www.gittigidiyor.com sitesindeki diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya, sadece www.gittigidiyor.com sitesindeki bankalarla yapılan kredi kartı puan kampanyaları ile birleştirilebilir.
  • Kampanya indirim kodları 31 Mayıs 2016 sonrasında geçerliliğini yitirir. Kampanya satıcıların stoklarıyla sınırlı olup, stoklarının tükenmesi durumunda kampanya durdurulacaktır.
  • 15 Nisan 2016 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında www.gittigidiyor.com sitesindeki indirim kodu kullanılarak yapılan ödemelerde daha sonra herhangi bir zamanda iptal talebinde bulunursa, indirim hakkını kaybedilecek ve indirim tekrar tanımlanamayacaktır.
  • Kampanya GittiGidiyor’un mobil uygulamalarında yapılan alışverişlerde geçerli değildir.
  • Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.
  • Yürülükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılım hükümsüz kalacaktır.
  • Katılımcı, GittiGidiyor’un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor’un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.
  • Vodafone ve GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

 

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x