Axess 2 taksit kampanyası 4-30 Nisan 2019

  • 04 Nisan 2019
Axess 2 taksit kampanyası 4-30 Nisan 2019

Axess kredi kartınızla yapacağınız 100 TL ve üzeri tek çekim alışverişlerinizi faizsiz ve ücretsiz 2 taksitle ödeyebilirsiniz. Taksit kampanyası bu ay 4-30 Nisan 2019 tarihleri arasında axess mobil uygulaması üzerinden yapılacak katılımlarda geçerli olacaktır.

Kampanya Ayrıntıları

Kampanya kapsamında 4 Nisan – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında müşterilerimizin yapacağı 100 TL ve üzeri peşin alışverişlerinizde faizsiz/ücretsiz 2 taksit fırsatından faydalanmaya başlamak için Axess Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklaması gerekmektedir.
Kampanyadan bireysel Axess ve Wings kredi kartlarınız, ek kartlarınız ve sanal kartlarınızla faydalanabilirsiniz.
Kampanyaya ticari kartlar, Free ve Bank’O Card Axess dahil değildir.
Kampanya BKM Express ile yapılan alışverişlerde de geçerlidir.
Kampanyaya sanal POS işlemleri dahildir.
Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel ve ticari kredi kartları için on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; elektronik eşya alımlarında üç ay, kuyumla ilgili harcamalarda (Basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünleri) 4 ay, tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde, yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda altı ay, fiyatı üç bin Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında, sağlık ürünü alımlarında, vergi ödemelerinde ve yurt içine ilişkin havayolları ve konaklama ile ilgili harcamalarda dokuz ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek kuyum (Basılı ve külçe altın), telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
Akbank kanallarından yapacağınız fatura/vergi ödemeleri ve fon alımı kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan çıkmak için IPTAL TAKSİT yazıp 4566’ya SMS gönderilmelidir. SMS’in gönderildiği gün ve sonraki günlerde yapılan harcamalara taksit yapılmaz. SMS tutarı KDV ve ÖİV dahil olmak üzere operatörünüz tarafından 0,65 TL olarak ücretlendirilir.
Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x