Gittigidiyor axess kart kampanyası 1 – 15 Mart 2020

  • 29 Şubat 2020
Gittigidiyor axess kart kampanyası 1 – 15 Mart 2020

Gittigidiyor Mart ayı 1. dönem kredi kartı kampanyası kapsamında axess sahiplerine özel 500 TL üzeri alışverişte 50 TL, 1000 TL üzeri alışverişlerde 75 TL değerinde chip para hediye edecek. Kampanya 1 – 15 Mart 2020 tarihleri arasında axess mobil üzerinden yapılacak katılımlarda geçerli olacaktır.

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Kampanyaya hangi kartlar dahildir?

Kampanyadan Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Free, Neo ve de Akbank sanal kart sahipleri yararlanabilir. Axess Business, Wings Business kart sahipleri kampanyaya SMS yoluyla katılabilirler. BKM Express’inize tanımlı belirtilen kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir.

Kampanyaya hangi kartlar dahil değildir?

Kampanyaya Bank’O Card Axess dahil değildir.

Axess Mobil ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir. Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapılması gerekmektedir.

Abonelik
Bildir

15 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
hüseyin
4 yıl önce

süt sağıldı olum lu

aykut
4 yıl önce

süt sağılır.

Anonim
4 yıl önce

Neo kart 100 tl alış verişe 10 tl kampanyası 02.03.2010 tarihinde bitiyor.kayıt olmak gerekiyor.neo kart kullanıldı.süt sagıldı.60 tl tamam.

Anonim
4 yıl önce

Adamsınız….

Ali
4 yıl önce

Anonim kac tl aldin sutu😂

Ali
4 yıl önce

(Kampanya; Mücevher, Takı, Saat kategorisindeki “Külçe, Ziynet Altın” alt kategorilerinde ve Otomobil, Motosiklet kategorisindeki “araç satışlarında” geçerli değildir. Aynı sepet içerisinde birden fazla ürün satın almanız durumunda, satın aldığınız ürünlerden biri geçerli olmayan kategorilerden birine dahilse, diğer ürünler için kampanyadan yararlanamazsınız)

Sonrasında geri almasınlar sütü, çok açık yazılmış çünkü

AbdllhY
4 yıl önce

sn Ali siz galiba buralarda yenisiniz axess in yıllardır huyu kurumasın yaptığı birşey asla öyle bir şey olmadı…

Ali
4 yıl önce

Neo ile alindi 50+10=60 sut sagildi…

maho
4 yıl önce

ARKADAŞLAR GİTTİGİYORDAN GRAM ALTINMI ALYORSUNUZ VE BUNU NERDE BOZDURUYORSUNUZ DIŞARDA DÜŞÜK BOZUYORLAR BİZEDE AÇIKLAYIN LÜTFEN.

kudret
4 yıl önce

axses kartta ne olarak geçiyor süt kuyum mu giyim mi elektironik mi teşekkürler….

15
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x