Morhipo axess kredi kartı kampanyası 2 – 31 Ekim 2018

  • 03 Ekim 2018
Morhipo axess kredi kartı kampanyası 2 – 31 Ekim 2018

Axess kredi kartı sahipleri Morhipo sitesinden yapacakları 350 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL değerinde chip para kazanacak. Kampanya 2 – 31 Ekim 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kazanılan chip-paralar 15 Kasım 2018 tarihine kadar Morhipo.com’da kullanılabilecektir.

Kampanya Ayrıntıları
  • 2 – 31 Ekim 2018 tarihleri arasında Morhipo.com’da tek seferde yapılacak ilk 350 TL ve üzeri tek ödeme ve taksitli alışverişinize 50 TL chip-para sunulmaktadır.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 15 Kasım 2018 tarihine kadar Morhipo.com’da kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 16 Kasım 2018 tarihinde geri alınacaktır.
  • Axess, Wings, Free, Neo kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir.
  • Masterpass ile yapılan alışverişlerde chip-para kullanımı sağlanamamaktadır.
  • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 50 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
  • 1 Ocak – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, Morhipo Mobil ve www.morhipo.com ‘da Axess’e özel peşin fiyatına 3 ve 6 taksit sunulur. Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess exi26 asıl/ek ve sanal kart sahipleri ve Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir.
Abonelik
Bildir

1 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
ÖZCAN BODUR
5 yıl önce

AXESSS DE HAFTASONU IÇIN ELEKTIRIK ELEKTRONIK YAPI VE MOBILYA SEKTÖR KAMPANYASI VAR

1
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x