N11 bonus kart kampanyası 1-15 Şubat 2018

  • 30 Ocak 2018
N11 bonus kart kampanyası 1-15 Şubat 2018

Bonus kredi kartı sahipleri online alışveriş sitesi N11.com üzerinden yapacakları 500 TL üzeri ödemlerini garanti pay ile yaparak 50 TL, 1000 TL üzeri alışverişlerinde de 75 TL değerinde bonus kazanacak. Kampanya 1-15 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Garanti pay dışında yapılan ödemelerde 25-50 TL kazanacaksınız.

Kampanya dahilinde kazanılan bonus, 1 – 15 Mart 2018 tarihleri arasında, n11.com’da aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 16 Mart 2018 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalıdır. İlk alışverişten önce katılım yapılması gerekmektedir. Alışverişiniz sepetinizi n11 mobil uygulamasından oluşturun, mobil uygulama üzerinden ödeme sayfasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay’i seçin. Açılan ekranda Garanti Bankasında kayıtlı telefon numaranızı veya TC Kimlik numaranızı girin. Telefonunuza BonusFlaş’tan bildirim gelecektir, gelen bildirimi açarak veya doğrudan BonusFlaş Ödemeler bölümünden işleminizi görüntüleyebilirsiniz. BonusFlaş ile katılım bireysel kartlar için veya sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Kampanyaya SMS ile katılmak için N11SUBAT yazarak 3340’a SMS gönderilebilir.

Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorileri hariç n11.com’daki diğer tüm kategorilerden yapılan alışverişler kampanya kapsamındadır.

Kampanyaya Garanti Bonus, Garanti Bonus Business Card, Easy, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç dahildir. Garanti Paracard Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, Igaranti, Paracard Sanal kartlar ve bonus kullanımları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

n11.com ödeme sayfasında, kart numarası, CVV ve son kullanma tarihi girişi yaparak veya GarantiPay üzerinden n11 bonuslarınızı görüntüleyerek kullanabilirsiniz. n11.com’da kayıtlı kartınız ile bonus sorgulaması yapılmamaktadır.

Bu kampanya n11.com’daki başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve en fazla 75 TL n11 bonus kazanabilecektir. Bonus yüklemesi için kampanyaya katıldıktan sonra yapacağınız ilk alışveriş dikkate alınacaktır.

Abonelik
Bildir

10 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Anonim
6 yıl önce

Gg de bonus beklerken n1 de bonus olmasi sanirim gg de axess olacaga benziyor.
Nesrin hn bilgi var mi gg ile ilgili?

Anonim
6 yıl önce

Bundan önceki iki yılda Şubat ayında Ggde Axess vardı. Hatta sevgililer günü kampanyası ile birlesiyordu

Faruk
6 yıl önce

Gg bence vorld yada bonus ile anlaştı

Srsr
6 yıl önce

Ters köşe olmazsa herhalde Axess gibi gitti gidiyor

Bay x
6 yıl önce

Büyük ihtimal gitti gidiyor world ile anlaştı. Bu ay puanları unutun.

NEW HORİZONS
6 yıl önce

GİTTİ GİDİYOR bindiği dalı kesti bence geçen ay world ile başıma gelenden sonra bu ayki maximuma bulaşmak bir yana bakmadım bile bundan sonra da riske girmeye değmez bence zaten bir kaşık veriyor muş gibi yapıp yarısını alıyorlardı ağzımızdan,
umarım bu ay maximum deneyenler kazanırlar , ki büyük ihtimal vereceklerdir ama ki şayet bunlarda gösterip vermez iseler , dosyayı tamamen kapatırım sarı kızda…

Anonim
6 yıl önce

sarıkız deneyen oldu mu?

Anonim
6 yıl önce

malum deneyen yok mu arkadaşlar?

mehmet
6 yıl önce

n11 kampanyasında sarıkız deneyen oldumu

Selcuk
6 yıl önce

Debendi vermiyor

10
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x