Cardfinans Hızlıal kampanyası 1-30 Kasım 2014

  • 01 Kasım 2014
Cardfinans Hızlıal kampanyası 1-30 Kasım 2014

Cardfinans kredi kartı sahipleri hizlial.com üzerinden yapacakları 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50, 1000 TL ve üzeri harcamalarda 100 TL değerinde para puan kazanıyor.

Kampanya Ayrıntıları

CardFinans bireysel kredi kartınızla Kasım ayında www.hizlial.com ‘dan tek seferde yapılacak ilk alışverişiniz 500-999 TL arasında ise 50 TL, 1000 TL ve üzerinde ise 100 TL değerinde 8-18 Aralık arası geçerli ParaPuan*! Üstelik, peşin fiyatına 9 Taksit fırsatıyla!

ParaPuan kampanyasına katılmak için harcamadan önce HIZLIAL yazıp, 2273’e gönderin.

*Altın, Kıymetli Maden ve Kontör ürünleri ParaPuan kampanyasına dahil değildir. Telekomünikasyon, gıda harcaması hariç harcamalarda bireysel kredi kartlarına taksit yapılmaktadır.

Kampanya Koşulları:

• CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Kampanya Paketi’ne dahil Fix Card’ınızla 1 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında www.hizlial.com online alışveriş sitesinden tek seferde yapılacak ilk alışverişiniz 500-999 TL arasında ise 50 TL, 1000 TL ve üzerinde ise 100 TL değerinde 8-18 Aralık 2014 tarihleri arası geçerli ParaPuan kazanabilecektir.

• ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin, 1 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında alışveriş yapmadan önce “HIZLIAL” yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273’e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanyaya dahil olunur. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.

• Finansbank ticari kredi kartları ile 1 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde peşin fiyatına 6 ve 9 taksit avantajı sunulacaktır. Finansbank bireysel kredi kartları ile telekomünikasyon ve kuyum harcaması hariç diğer harcamalarınızda peşin fiyatına 6 ve 9 taksit fırsatı sunulacaktır.

• Finansbank ticari kredi kartları, sanal kartlar, banka kartları, kampanya Paketi’ne dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

• ParaPuan kullanılarak, Finansbank banka kartlarıyla yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

• Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir.

• Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.

• Kazanılan ParaPuan’lar 8 Aralık 2014 tarihinde harcama yapılan karta yüklenecektir. Yüklenen ParaPuanların son kullanma tarihi 18 Aralık 2014’dür. Kullanılmayan ParaPuanlar 19 Aralık 2014 tarihinde geri alınacaktır.

• Kazanılan ParaPuanlar, değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.

• Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, kalan sepet tutarına karşılık gelen hediye ParaPuan düşülerek kalan ParaPuan tutarı geri alınacak, sepet tutarının 500 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen ParaPuanın tamamı geri alınacaktır. ParaPuanın harcanmış olması durumunda ParaPuan tutarı ekstreye TL borcu olarak yansıtılacaktır.

• Fix Card Kampanya Paketine dahil müşteriler ParaPuan kampanyasından SMS gönderimi yapmaksızın faydalanabileceklerdir.

• Toplu ve ticari olarak değerlendirilebilecek alımlar kampanya dışındadır, bu siparişler iptal edilecek veya puan kazandırılmayacaktır. chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri ile hediye kartı, TL yükleme ürünleri, kampanyaya dahil değildir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x