Maximum kart alana 200 TL hediye kampanyası 2021

  • 09 Haziran 2021
Maximum kart alana 200 TL hediye kampanyası 2021

Maximum kredi kartınız yoksa yeni kart başvurunuzu maximum mobil uygulamasından yapabilirsiniz. Kampanyaya özel ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizde 200 TL hediye maxi puan kazanacaksınız. Kampanyaya 31 Ağustos 2021 tarihine kadar katılabilirsiniz.

Kartınızın teslim edilmesini beklemeden maximum mobilden sanal kartla alışveriş yapabileceksiniz.

İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olma adımları:
• NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.
• Sizi tanıyabilmemiz ve size en iyi hizmeti sunabilmemiz için karşınıza çıkacak kısa başvuru formunu doldurun.
• Yeni tip TC kimlik kartınızdaki çipi NFC uyumlu telefonunuza taratın.
• Sonraki adımda “Yüz Tanımayı Başlat” butonunu tıklayın. Yüzünüzde hiçbir aksesuar olmadan yüzünüzü kameraya tanıtarak yüz biyometrisi doğrulamasını yapın.
• Ardından “Müşteri Temsilcisine Bağlan” butonuna tıklayın ve müşteri temsilcisi ile anında görüntülü görüşme yaparak müşteri olma sürecini tamamlayın.
• Cep telefonunuza gönderilecek geçici müşteri şifreniz ile hemen İşCep uygulamamızın kolay hizmetlerinden yararlanmaya başlayın, dilediğiniz ürünümüze başvurun.
• Esnaf/gerçek kişi tacir iseniz bireysel hesabın yanı sıra ticari hesabınızı da aynı zamanda açabilirsiniz.
*NFC özelliği iPhone 7 ve üzeri modellerde bulunmaktadır. NFC özelliğinin kullanılabilmesi için IOS 13 ve üzeri sürüm gerekmektedir. Android işletim sistemine sahip telefonlarda NFC özelliğinin bulunması yeterlidir.
** NFC özelliğine sahip olmayan cep telefonları üzerinden İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayarak başvuru formunu doldurabilir, İşCep’ten müşteri temsilcimizle yapacağınız görüntülü görüşme sonrasında adresinize kurye ile gönderilen imza formuna atacağınız tek bir imzanız ile hesap açılışını kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya Detayı:
• Kampanyadan 1 Mayıs-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında İşCep içerisinde yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve İş Bankası kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler yararlanabilecektir.
• Kampanya kapsamında 31 Ağustos 2021 tarihine kadar başvuru yapılan İş Bankası kredi kartı ile tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş gerçekleştirilmesi durumunda 200 TL MaxiPuan kazanılacaktır.
• Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.
• Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, fatura ödemeleri kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.
• Kampanya kriterlerine yerine getiren müşterilerimizin kazanmış oldukları MaxiPuanlar kriterlerin yerini getirildiği ayı takip eden ayın ilk 15 günü içerisinde yüklenecektir. MaxiPuanlar yüklenildikleri tarih itibari ile 10 gün süresince kullanılabilecek, kullanılmayan MaxiPuanlar ilgili sürenin sonunda geri alınacaktır. Yükleme anında kampanyaya dahil kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmekte olup yükleme işlemlerinin tamamlanmasının akabinde SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Abonelik
Bildir

3 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Anonim
2 yıl önce

Sadece hesap kartı olupta kredi kartı olmayan yararlana biliyor mu acaba?

F.K.
2 yıl önce

Ben iş bankası müşterisiyim ancak kredi kartım yok sizce kredi kartına başvuru yapsam bende faydalanır miyim acaba Nesrin Hanım.

Anonim
2 yıl önce

bu kampanyadan mevcut müşteriler faydalanamıyor. Sakın bu tuzağa kanmayın!

3
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x