Maximum kart ile giyim ve kozmetikte 25 TL hediye 7-24 Ocak 2018

  • 07 Ocak 2018
Maximum kart ile giyim ve kozmetikte 25 TL hediye 7-24 Ocak 2018

Maximum kredi kartı sahipleri ÜYE giyim ve kozmetik iş yerlerinden yapacakları 100 TL ve üzeri 3 adet farklı gün alışverişlerinde 25 TL değerinde maxi puan kazanacaklar. Kampanya bu ay 7-24 Ocak 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Maximum mobil uygulaması üzerinden katılabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Ziraat Maximum Kartlar, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuanlarınız 31 Ocak 2018 tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 11 Şubat 2018 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 25 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya Maximum anlaşmalı giyim ve kozmetik sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinden ve Maximum POS cihazlarından farklı günde ve tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 100 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılınabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kış saati uygulaması nedeniyle K.K.T.C. Şubelerimizin kredi kartı müşterileri için puan kullanım süresi 11.02.2018 saat 23:00’te sona erecektir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x