Maximum kredi kartı akaryakıt kampanyası 100 TL hediye 1-30 Haziran 2022

  • 01 Haziran 2022
Maximum kredi kartı akaryakıt kampanyası 100 TL hediye 1-30 Haziran 2022

Maximum kredi kartına özel akaryakıt kampanyası kapsamında farklı günlerde akaryakıt sektöründen yapacağınız 200 TL ve üzeri ilk harcama sonrası her 200 TL harcamada 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL maxi puan kazanacaksınız. Kampanyaya maximum mobilden 1-30 Haziran 2022 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları (Maximum Kartları, Maximiles Kartları, MercedesCard, Privia Kartları, Maximiles Black, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Maximum Pati Kart), İş Bankası Bireysel Bankamatik Kartları ve Maxipara Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartları, Ticari Bankamatikler, Vadematik Kartlar, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar tüm Maximum anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilir. MaxiPuan’larınız 05.07.2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x