Maximum kredi kartı seç kazan kampanyası ​5-30 Kasım 2021

  • 05 Kasım 2021
Maximum kredi kartı seç kazan kampanyası ​5-30 Kasım 2021

Maximum kredi kartı her ay olduğu gibi yine seç kazan kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 4 farklı sektörden 250 TL ve üzeri alışveriş yaparak 100 TL maxi puan kazanabilirsiniz. Kampanyada sektörleri kendi harcamalarınıza göre belirleyebiliyorsunuz.

Kampanyada sektörlerinizi maximum mobil uygulamasından seçebilirsiniz.​

Kampanyaya 5-31 Kasım 2021 tarihleri arasında maximum mobilden katılabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli bireysel kredi kartları ve ek kartları
Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bankamatik Kartları, MaxiPara Kartlar, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Cüzdan yüklemeleri, Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, fatura ödemeleri kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kampanyaya Detayları:
• Kampanyaya katılım sağlanarak sektör seçimi yapılabilmesi için uygulamanın en güncel sürümünün yüklü olması gerekmektedir.
• Kampanya kapsamında yalnızca sektör seçimi yapılıp katılım gerçekleştirildikten sonra gerçekleştirilen alışverişler dikkate alınacaktır. Sektörler seçildikten ve katılım sağlandıktan sonra seçilen sektörlerde değişiklik yapılması mümkün olamamaktadır. Kampanyaya dahil olan sektörlerin ikonları ve açıklamaları için lütfen tıklayınız.
• Kampanya kapsamında MaxiPuan kazanılabilmesi için seçilen 4 sektörün her birinde tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekmektedir.
• Seçilen 4 sektörün her birinde tek seferde 250 TL ve üzeri alışverişin tamamlanmasının ardından 100 TL MaxiPuan kazanılacaktır. Kazanılabilecek azami MaxiPuan tutarı 100 TL’dir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.
• E-ticaret sektörü seçilmesi durumunda yapılacak işlemlerin e-ticaret işlemi olarak sayılabilmesi için listede yer alan işyerlerinde yapılması gerekmektedir. E-ticaret sektörüne dahil edilecek işlemlerin yapılabileceği işyeri listesi için lütfen tıklayınız. İlgili liste içerisinden gerçekleştirilen işlemler satın alınan ürün kategorisinin ait olduğu sektöre bakılmaksızın kampanya kapsamında e-ticaret olarak değerlendirmeye alınacaktır.
• Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, Maxipuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır.

Ödül Kullanımı: Kampanyadan kazanılan MaxiPuan’lar 8 Aralık 2021 tarihinde en son alışveriş yaptığınız kartınıza yüklenecek olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 19 Aralık 2021 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.

Abonelik
Bildir

14 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Erkan
2 yıl önce

Merhaba,

Akaryakıt,market, e-ticaret seçeceğim ok ama 4. olarak ne seçilebilir? Sizin tercihleriniz nedir?

Erkan
2 yıl önce

elektronik seçersem eğer nerede harcama yapmam lazım. e-ticaret siteleri kapsıyor .

Vc
2 yıl önce

Vc Nesin hanim elektronik seçtim yanlişlikla birde e ticaret tendyoldan yapsak ikide olurmu elektronik hangi site n11 veya hepsi burada mı yapalım bilgi verirseniz teşekkür ederim

Anonim
2 yıl önce

Boyner de hem 500 TL ye 100 TL maxipuan veriyor hem de bu kampanyada giyim olarak geçiyor.

Srsr
2 yıl önce

Elektronik seçen arkadaşlar türkcell paysel karta yükleme yapabilirler.

serdardemirkan
2 yıl önce

Srsr denediniz mi elektroniği? olumlu oldu mu?

yildiranhan
2 yıl önce

ben paycell denedim, sayaç ilerlemedi, kanımca geçerli değil. E-ticaret seçeneğini hepsiburada’da kullanmıştım ve sayaç ilerlemişti.

yildiranhan
2 yıl önce

sevgili arkadaşlar, maximum mobil üzerinden market harcaması dahil mi acaba?

Orhan Yılmaz
2 yıl önce

Yildiranhan maximum mobil çektiğin zaman market geçerli ama üye işyeri olacak birde mobil ödeme 150tl market 175tl buna dikkat ediniz şok bim karfur migros üye işyeri

yildiranhan
2 yıl önce

Teşekkürler Orhan bey

14
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x