Maximum mobil 1500 TL harcamaya 2 cinemaximum bilet hediye Kasım 2017

  • 09 Kasım 2017
Maximum mobil 1500 TL harcamaya 2 cinemaximum bilet hediye Kasım 2017

Maximum kredi kartınızla 1500 TL ve üzeri harcama yaparak maximum mobil uygulaması üzerinden 2 adet ücretsiz cinemaximum sinema bileti kazanabilirsiniz. Kampanya 1 – 30 Kasım 2017 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Katılmak için:

•  Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: www.maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: Kampanyadan yalnızca İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, MercedesCard ve Ek Kartlar dahil) faydalanılabilecektir.

Kampanyaya dâhil olan işlemler: 1 – 30 Kasım 2017 tarihleri arasında Maximum özellikli kredi kartları ile yapılacak toplamda 1.500TL ve üzeri harcamalar dikkate alınacaktır. Kampanya döneminde yapılan taksitli alışverişler, toplam tutar üzerinden kampanya dönemi harcama tutarına dahil edilecektir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Kampanya kapsamındaki sinema bileti alımına Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Bankamatik Kartları, Ön Ödemeli Kart, Şirket Kredi Kartı, Bayi Kart ve Vadematik kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya kapsamındaki alışveriş tutarı toplamına, nakit çekim, faiz ve komisyonlar, MaxiPuan/MaxiMil bozdurarak yapılan alışverişler, yatırım fonu alımları, altın biriktiren talimat kapsamında altın alımı, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan harcamalar, iade, iptal veya itiraz edilen işlemler dahil edilmeyecektir. Kampanyaya 1 Kasım 2017 tarihinden önce gerçekleştirilen taksitli alışverişlerin kampanya döneminde hesap özetine yansıyan taksit tutarları dahil edilmeyecektir.

Ödül kullanımı: Sinema bileti hediyesi, 30 Kasım 2017 tarihini izleyen 5. işgününün akşamına kadar yüklenecek ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Hediye Cinemaximum sinema bileti müşteri numarası altında kayıtlı tüm kredi kartları ve Bankamatik Kartları ile kullanılabilmektedir. Hediye biletin kullanımı yalnızca Cinemaximum gişelerinden ve POS cihazı üzerinden yapılabilmekte olup, bilet alımı öncesinde gişe görevlisine kart üzerinde yüklü olan sinema bileti kodunun kullanılacağına dair bilgi verilmesi yeterlidir. Sinema biletlerinin geçerlilik süresi yükleme tarihinden itibaren 45 gündür. 45. günün sonunda kullanılmayan biletler silinecektir. Hediye sinema bileti tüm Cinemaximum’larda IMAX ve IMAX 3D filmler dâhil tüm seanslarda geçerlidir.  VIP Salon, 4DX ve D-Box filmlerde geçerli değildir. Bir müşteri kampanyadan ilgili dönem içerisinde 1 kere yararlanabilir ve azami 2 kişilik Cinemaximum sinema bileti kazanabilir.

Abonelik
Bildir

1 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Happiness
6 yıl önce

Nesrin Hanım Maximum 10-12 Kasım 2017 tarihli 200 TL ve Üzeri Restoran Ödemenize 20 TL MaxiPuan! kampanyası
maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=200-tl-ve-uzeri-restoran-odemenize-20-tl-maxipuan&IdCampaign=MTg0NQ==-ISB

1
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x