Özdilek maximum kart kampanyası ​26 Haziran – 1 Ağustos 2018

  • 26 Haziran 2018
Özdilek maximum kart kampanyası ​26 Haziran – 1 Ağustos 2018

Maximum kredi kartı sahipleri Özdilek mağazaları ve marketlerden farklı günlerde yapacakları 100 TL ve üzeri 3 adet harcamada 30 TL değerinde maxi puan kazanacak. Kampanya ​26 Haziran – 1 Ağustos 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Üstelik giyim ve tekstil ürünlerinde 4 taksit seçeneğine ilave 4 taksit, elektronik ürünlerinde 2 taksit seçeneğine ilave 4 taksit imkanı sunulacaktır.

Kampanyaya Maximum Mobil uygulamasından veya SMS ile katılabilirsiniz. SMS ile katılmak isteyenler “ÖZDILEK” yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402’ye SMS gönderirmesi gerekmektedir.

Kampanya Ayrıntıları
1. Kampanyamız kapsamında, Maximum Kart sahipleri Özdilek Marketler’ deki Maximum özellikli POS cihazlarından 21 Haziran – 1 Ağustos 2018 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 3. peşin veya taksitli alışveriş yapan müşterilerimiz 30 TL MaxiPuan kazanacaktır.
2. Kampanyamız, Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen işlemlerde geçerlidir.
3. Bir müşterimiz kampanya kapsamında en fazla 30 TL Maxipuan kazanabilir.
4. İlave MaxiPuan’ lar 06 Eylül 2018 günü yüklenecektir ve son kullanım tarihi 17 Eylül 2018’dir.
5. Kullanılmayan MaxiPuan’ ar 18 Eylül 2018 tarihinde geri alınacaktır.
6. Şirket Kredi Kartı, Vadematik, Maximum Aidatsız Kredi Kartları, İş’te Üniversiteli Aidatsız Kredi kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ile Maximum Fırsat ile yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
7. Kampanyamız kart bazında değil müşteri bazında olup bir müşterimiz kampanyadan bir defa faydalanabilecektir.
8. Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyamıza dahildir ve Bankamatik Kartı ile kazanılan MaxiPuan’ lar da geri alınacaktır. Bankamatik kartları için de başvuru gerekmektedir.
9. Ozdilekteyim.com internet sitesinden gerçekleştirilecek alışverişler kampanyaya dahil değildir.
10.Kampanyamıza SMS katılmak isteyen müşterilerin “ÖZDILEK” yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402’ye SMS göndermesi gerekmektedir.
11.Kampanyamıza Maximiles kartları da dahildir. Kampanyamız kapsamında kazanılan ilave MaxiPuan’ lar, Maximil’ ler ile birleştirilemeyecek, avans Maximil kapatmakta kullanılamayacaktır.
12.Kampanyamız kapsamında ilave MaxiPuan kazanılması için tüm alışverişlerin Maximum özellikli kredi kartları ile veya Bankamatik Kartı’yla yapılması gerekmektedir.

Abonelik
Bildir

4 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
AY
5 yıl önce

artık klasiklesen ayin son persembesi kampanyasi eklerseniz maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=ayin-son-persembesinde-yemeksepeticomda-15-tl-indirim&IdCampaign=MjM5Mg==-ISB

Puanci
5 yıl önce

Ekmek yapma makinesi neden gelmiyor

AY
5 yıl önce

:) birşey değil…

4
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x