Rossmann maximum kart kampanyası 1-31 Temmuz 2020

  • 02 Temmuz 2020
Rossmann maximum kart kampanyası 1-31 Temmuz 2020

Maximum kredi kartınızla Rossmann mağazalarından yapacağınız 120 TL ve üzeri harcamanızda 20 TL değerinde hediye maxi puan fırsatı sizi bekliyor. Kampanya 1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında maximum mobil uygulamasından yapılacak katılımlarda geçerlidir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı – Kampanya kapsamında puan kazanabilmeniz, harcamalarınızı 1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında kampanyaya dahil kartlarınızla yapmanız halinde mümkündür.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Genç Aidatsız Bankamatik kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 6 Ağustos 2020 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 16 Ağustos 2020’dir. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 17 Ağustos 2020 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 20 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Koşullar: İş Bankası ve Rossmann kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x