Paraf e-ticaret internet kampanyası 120 TL hediye 1-31 Temmuz 2022

  • 01 Temmuz 2022
Paraf e-ticaret internet kampanyası 120 TL hediye 1-31 Temmuz 2022

Paraf kredi kartı bu aya özel e-ticaret kampanyası kapsmaında internet üzerinden yapacağınız 500 TL ve üzeri her ödemede 30 TL olmak üzere toplamda 120 TL paraf para hediye ediyor. Kampanyaya paraf mobil uygulamanızdan 1-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kampanyaya sadece sanal iş yerlerinden yapılan harcamalar dahil olup, fiziki POS’lardan yapılan harcamalar dahil değildir.
Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da KATIL yazıp 3404’e SMS gönderilmesi (KKTC için 3444’e) gerekmektedir.
Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 120 TL’dir.
Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir.
Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15.09.2022 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 16.09.2022 tarihinde geri alınacaktır.
Fatura, vergi, mail-order aracılığı ile yapılan işlemler, BES ödemleri ve düzenli ödeme talimatları kampanyaya dahil değildir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x