Paraf giyim taksit kampanyası ücretsiz 3 taksit 4 Mayıs – 3 Haziran 2019

  • 07 Mayıs 2019
Paraf giyim taksit kampanyası ücretsiz 3 taksit 4 Mayıs – 3 Haziran 2019

Paraf kredi kartı sahipleri giyim, ayakkabı, aksesuar sektöründeki iş yerlerinden yapacakları tek çekim alışverişlerini ücretsiz ve faizsiz olarak 3 taksitle ödeyebilecek.

Kampanya 4 Mayıs – 3 Haziran 2019 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce GİYİM yazıp 3404‘e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
Kampanyaya sadece giyim, ayakkabı, aksesuar sektöründe yapılan peşin işlemler dahildir.
Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.
Bir kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
Paraf, Parafly, Parafree, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir. Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar kampanyaya dahil değildir. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x