Vakıfbank world kart internet kampanyası 3×300’e 30 TL hediye 1-30 Haziran 2020

  • 01 Haziran 2020
Vakıfbank world kart internet kampanyası 3×300’e 30 TL hediye 1-30 Haziran 2020

VakıfBank World kredi kartından bu aya özel internet kampanyası kapsamında farklı günlerde yapacağınız 300 TL ve üzeri 3 adet harcamada 30 TL değerinde world puan kazanacak. Kampanya 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanya Ayrıntıları
Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve Sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.
Aynı gün tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya sadece e-ticaret alışverişleri dahildir.
Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan SANAL yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, yurt dışı, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar dahil değildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 6 Temmuz 2020 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 4 Ağustos 2020’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 5 Ağustos 2020 tarihinde geri alınacaktır.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x