World kart temassız ulaşımda %30 hediye Mayıs 2023

  • 01 Mayıs 2023
World kart temassız ulaşımda %30 hediye Mayıs 2023

World kredi kartınızla toplu ulaşımda yapacağınız her temassız ödemede %30 olmak üzere toplamda 30₺ indirim kazanacaksınız. Kampanyaya world mobilden 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kampanya dahilinde yapılan her temassız işlem tutarı maksimum 50 TL olmalıdır.
Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden ve SMS ile 1 Mayıs 2023 itibarıyla katılım yapılabilecektir.
Müşterilerin World Mobil üzerinden ya da SMS ile katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının veya TLcard’ının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.
Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için ULASIM yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454’e göndermeleri gerekmektedir.
World Mobil uygulamasından kampanya katılımı yapılırsa SMS ile katılım yapılması gerekmemektedir.
Kampanyaya 1 TL ve üzeri ve maksimum 50 TL olan harcamalar dahildir.
Kampanya, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcardlar ile temassız özellik veya mobil ödeme ile yapılacak toplu ulaşım harcamalarında geçerlidir.
Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.
Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da indirim kazanılmaktadır. İndirim asıl karta tanımlanmaktadır.
Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir. Kartınızın ön yüzünde temassız dalga işaretini görüyorsanız, kartınız temassız özellik taşıyor demektir. Temassız kartınızı, temassız özellikli POS cihazlarına yaklaştırarak ödemenizi en hızlı şekilde yapabilirsiniz.
Temassız özellikli Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının ve mobil ödemenin toplu ulaşımda kullanılabildiği yerler: Adana, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Muğla, Sivas, Edirne, Bandırma, Çanakkale, İnegöl, Konya, Alanya, Antalya, Ordu, Ankara, Kahramanmaraş, Burdur, Düzce, Osmaniye, Mardin, Alaplı, Altınova, Ereğli, Niğde, Kırklareli, Yozgat, Safranbolu.
Temassız özellikli bireysel TLcard’ların toplu ulaşımda kullanabildiği yerler: Adana, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Muğla, Sivas, Edirne, Bandırma, Çanakkale, İnegöl, Alanya, Antalya, Ordu, Burdur, Düzce, Osmaniye, Mardin, Alaplı, Altınova, Ereğli, Niğde, Kırklareli, Yozgat, Safranbolu.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x