Bim Kumtel airfryer kullananlardan yorumlar 2022

  • 25 Mayıs 2022
Bim Kumtel airfryer kullananlardan yorumlar 2022

Bim aktüel ürünlerde kumtel airfryer 1400 TL fiyatla satılacak. Ürün internet üzerinde 1600 TL’ye satılıyor. Bu bakımdan bim fiyatı güzel. Peki bu ürün alınır mı? Ben kesinlikle alınması taraftarıyım. Özellikle kızartma seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Az yağlı pişirim hem sağlık açısından hem de yüksek yağ masrafından sizi kurtaracak. Yiyecekler su kaybı yaşatılmadan pişirildiği için çok daha lezzetli olacak.

Airfryer nedir, nasıl çalışır?

Airfryer çok havalı bir isim ama aslında çalışma mantığı sıradan fırınlarla benzer. Fırınlardaki ısıtıcı rezistans üzerine fan yardımıyla hava gönderiliyor. Isınan hava yiyeceğin üzerine gönderilip kapalı bir kutuda hava sirkülasyonuyla pişirim gerçekleşiyor. Ürün havayı dışarı vermediği için koku yapmıyor ve buhar kaybı olmadığı için yiyecekler kurumadan pişiyor. Özellikle patates ve sebze kızartmada çok etkili çalışıyor. 4 porsiyon patates üzerinde 1 yemek kaşığı yağ düküler karıştırmanız bile harika çıtır çıtır patates kızartması yapmanıza yetiyor. Ben özellikle yağ püskürtücü şişeleri tavsiye ederim. Çok az bir yağı deodorant şişesi gibi yiyecek üzerinde püskürtüyor ve tüm yiyeceklerin yüzeyi yağla kaplanıyor. Kızartma yaparken yağlı kağıt kullanarak bulaşık çıkmasının önüne geçebilirsiniz.

Patates yanına biber, havuç, patlıcan, kabak gibi tüm sebzeleri koyup yağsız harika şekilde kızartabilirsiniz. Çok sağlıklı yağsız bir menü ortaya çıkıyor. Tavuklarda çok etkili olan ürün tavuğun dışını kızartırken içinin sulu kalmasını sağlıyor. Bu sayede lezzet kaybı olmuyor ve tavuğun içi çok iyi pişiyor. Kırmızı et pişirimleri de oldukça başarılı. Kumtel Airfryer ile hamur işleri de yapabilirsiniz. Ekmek, poaça, kek pişirim tariflerini internet üzerinde bulabilirsiniz.

Airfryer patatesi ortalama 10 dakikada kızartıyor. Tavuk 15 dakika, kırmızı et 25 dakika gibi kısa sürelerde pişirilebiliyor. Bu sayede hem zamandan hem de elektrikten tasarruf sağlıyorsunuz. Ürünün tek parça olması işleri kolaylaştırıyor. Kesinlikle etrafa yağ sıçratma gibi derdi yok. 3.5 litrelik airfryer 4 kişilik bir ailenin işini görecektir. Daha kalabalık aileler için büyükleri de mevcut. Ben fırında yapıyorum diyenler olabilir ama yanılıyorlar. Öncelikle fırında su kaybı olduğu için yiyecekler kuruyor. Airfryer cihazları fırın torbası gibi düşünün. Fırın torbasında kızarma olmuyor ama bu cihaz dışınıda kızartıp içini sulu bırakıyor.

Kumtel airfryer yurtdışında başarılı bir firmanın ürün tasarmının kopyalamış ve iyi yapmış. Ürün kullanışlı ve malzeme kalitesi orta seviyede. Fiyatına göre iyi iş yapıyor diyebilirim.

Bim Kumtel airfryer kullanıcı yorumları

Ürünü satın alarak kullananlardan gelen yorumları aşağıda inceleyebilirsiniz.

O kadar güzel o kadar rahatmışki , daha önce neden almadım diye hayıflandımı söyleyebilirim. Gayet büyük ve pratik. Almak isteyenler diğer markalara fazla para vermeyin derim.

tam bir fiyat/performans ürünü.boyutu,şekli hızı inanılmaz güzel.hemen patates denedim.cpl guzel pisirdi.tessekkurler kumtel.alacak olanlar hiç düşünmesin.


İnanın diğer yüksek fiyatlı markalarla kıyaslanabilir bir ürün çünkü diğerlerinin sadece adına para veriliyor. yorumlara bakarak anne anneler günü hediyesi olarak aldım iyikide almışım kendim kullanıyorum hergun hemde. çünkü diyet yiyeceklerim ızgara olması gerekiyordu buna sadece yağlı kağıt katıp rahatlıkla pişirip sağlıklı bir şekilde yiyorum .

Ürünü 1 aydır kullanıyorum. Normal patatesleri 200 derecede 15 dakikada pişiriyorum. Donmuş patates denemedim. Köfte hazırlayıp buzlukta bekletip yapıyorum, 10 – 15 dakikada pişiriyor. Somon denedim 180 derece 15 dakikada pişirdi. Kabak ve patlıcan daha uzun sürede pişiyor, patlıcanları kurutuyor çok beğenmedim. Yine de yağsız karışık kızartma yapmak için kullanıyorum. Temizliği kolay, hiçbir yere yağ sıçramıyor ve koku olmuyor. Haznesi çok derin fakat genişliği az dolayısıyla fazla miktarda ürün pişiremiyorsunuz. 2 kişi için ideal. İndirimde 600 liraya aldım, bu fiyata göre çok iyi. Gerekli mi? İyi pişiren fırın varsa çok gerekli değil. Pratik bir ürün fakat tezgahta epey yer kaplıyor.

Gerçekten mükemmel ilk olarak patates kızartması yaptım çok güzel oldu bir kaşıktan bile daha az yağ ile yaptım tadı çok güzel oldu ,nakıtlarda mükemmel oldu çıtır çıtır hiç yağda kızartma ya gerek yok kesinle alınmasını tavsiye ederim sağlık açısından da çok iyi .

Abonelik
Bildir

2 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Hülya
1 yıl önce

Tekrar ne zaman satışta olir

Deren
5 ay önce

Bende bimden aldım kumtel fastfryer 8 litrelik aldım çok memnunun..
Tereddüt etmiştim marka olarak fiyat düşük kalitesiz olur sanmıştım.Muhtesem bir ürün tavsiye ederim

2
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x