Kipa bayrama özel indirimler 2014

  • 24 Temmuz 2014
Kipa bayrama özel indirimler 2014

Kipa indirim fırsatları bayrama özel kampanyalarla sizleri bekliyor. 2014 Ramazan bayramına özel kampanyasında Kipa yüzlerce üründe indirimli fiyatlar sunuyor.

Her bayramın gözdesi Kipa baklavalar, mağazalarda ve online sipariş için
kipabaklavasiparisi.com adresinde müşterilerle buluşuyor. Doğal şeker kullanılarak üretilen ve lezzetiyle büyük beğeni toplayan el yapımı cevizli baklava 11,90 TL’lik, fıstıklı baklava ise 18,90 TL’lik kilo fiyatıyla satışa sunuluyor.

OYUNCAKLARDA VE TEKSTİL ÜRÜNLERİNDE BÜYÜK İNDİRİM
Özel kutuları ve madlen, fındıklı, bütün fındıklı olmak üzere üç seçeneğiyle satışa çıkan Kipa markalı çikolatalar ise bayramda konuklarına çikolata ikram etmek isteyen Kipa müşterilerine hitap ediyor. Ayrıca Kipa hipermarketlerdeki 100’ü aşkın şeker ve çikolata çeşidi de her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunuyor.

Kipa, bayramda çocukları da unutmuyor. Yüzlerce oyuncak çeşidi, Kipa mağazalarında yüzde 50 indirimle satılıyor. Bayramı yepyeni giysilerle karşılamak isteyenler, yalnızca Kipa mağazalarında satılan ve bayram süresince yüzde 20 ile yüzde 70 arasında değişen oranlarla satılacak olan F&F markalı bay-bayan ve çocuk tekstil ürünleri ile ayakkabıları tercih ederken, mutfağını yenilemek isteyen Kipa müşterileri ise tencere ve tavalardaki yüzde 50’lik indirimden faydalanıyor.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x