Özdilek maximum kart kampanyası 25 Haziran – 5 Ağustos 2020

  • 25 Haziran 2020
Özdilek maximum kart kampanyası 25 Haziran – 5 Ağustos 2020

Maximum kart Özdilek kampanyası kapsamında yapacağınız 150 TL ve üzeri 2. market harcamanızda 30 TL kazanacaksınız. Üstelik Özdilek mağazalarında 8 taksit kolaylığı sizi bekliyor. Kampanya 25 Haziran – 5 Ağustos 2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles,Maximum Genç)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Ozdilekteyim.com internet sitesinden gerçekleştirilecek alışverişler ve taksitli alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 11 Ağustos 2020 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 21 Ağustos 2020’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 30 TL MaxiPuan kazanabilir. Alışveriş sonrası iptal veya iade edilen işlemler kampanyamız harcama hesaplamasına dahil edilmeyecektir. Kazanacağınız MaxiPuan’ları Maximum anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x