Mondi Home mobilyada yıl sonu indirimli fiyatları 15 Kasım – 31 Aralık 2021

  • 21 Kasım 2021
Mondi Home mobilyada yıl sonu indirimli fiyatları 15 Kasım – 31 Aralık 2021

Mondi Home mağazalarında 2021 yıl sonu kampanyası başladı. Kampanya kapsamında %50’ye varan indirimler sizi bekliyor. Mondide 15 Kasım – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında turuncu avantajlı ürünlerde ve diğer tüm ürün guruplarında indirimler sunulacak. Maalesef indirimli fiyatlar bile artık çok yüksek. Yüksek olsada ülkemizde ihtiyacınız olan ürünü almadığınız her gün zarar ediyorsunuz. Bu yüzden ihtiyaçları taksitlede olsa alma zamanı.

Üstelik World Card ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 9 taksit avantajını kaçırmayın.

Cazip Fiyat ve İndirim Avantajları
% 50’YE VARAN TURUNCU NOKTALI ÜRÜNLER
Merlin, Toscana, Rossini, Sofia, Karlena, Versay, Tempo Koltuk Takımları Merlin, Toscana, Rossini, Sofia Yatak ve Yemek Odası Takımları, Wooden Genç Odası Takımı, Pro V Guard Yatak, Sofia Baza ve Başlık.

% 30 İNDİRİMLİ
Perissa, Novita, Festa, Alvina, Venedik, Armada, Lavin, Prada, Lucia, İndigo, Piero Koltuk Takımları Perissa, Alvina, Festa, Novita, Lavin – Vienna Yemek, Yatak ve Genç Odası – Fora Genç Odası Active Natura, Active Sleep, Flexy , Melodi, King Plus, Silver X, CoolMax ve Prestige Cool Serisi Yataklar – Armoni, Otto Baza ve Başlık.

% 20 İNDİRİMLİ
Veyron, Martina, İkon, Vienna, Avangard Koltuk Takımları – Vega, Arte Delüx Takım – Monet Köşe Veyron, Martina, Armada, Prada, Lorenz, Helen Yatak ve Yemek Odası Takımları – Helen, Wooden Genç Odaları Vienna Baza ve Başlık.

% 10 İNDİRİMLİ
Natura, Siena,Petra, Dorea, Rita, Monza, Lorenz, Twin Delüx Takım Natura, Siena, Petra, Rita, Dorea Yatak ve Yemek Odası Takımları – Nero, Butterfly, Novita, Rossini, Esca, Sunset Genç Odaları Double Hybrid Comfort – Orthopaedic Hybrid Comfort Yatak – Assago Başlık.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x