Bim 18 Nisan aktüel ürün broşürleri

  • 11 Nisan 2014
Bim 18 Nisan aktüel ürün broşürleri

Bim aktüel ürünlerde bu hafta 18 Nisan 2014 Cuma günü satışa sunulacak ürünlere ait kampanya broşürleri internette ilk ve en net şekilde sitemizde bulabilirsiniz. Bim 18 Nisan haftasında acı biberden çikolatalara kadar tam 5 adet broşür bulunmakta. İlk dikkatleri A101’de olduğu gibi tablet bilgisayar çekiyor. Exper tablet bilgisayar 189 TL fiyat etiketiyle satılacak. Exper easy pad h7e fiyatına göre harika bir tablet çünkü ekranı bu tip ucuz ürünlerde göremediğimiz IPS teknolojisine sahip. Tabletlerde ekran kalitesi çok önemlidir. Üst düzey cihazlarda gördüğümüz IPS ekran 189 TL’lik bu üründe en can alıcı nokta olmuş. 1gb ram ve android 4.2 ile gelen ürün tam bir fiyat/performans canavarı.

Bu hafta ki ürünlerde çeşit fazla ama işte bu alınır diyeceğimiz bir ürün göremedik. Bimin kurabiye ve çikolatalarını mutlaka deneyin zira çok özel lezzetler mevcut.

Abonelik
Bildir

16 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Mustafa Arkın
10 yıl önce

Exper h7e tablet güzel görünüyor ben de ucuz IPS ekranlı tablet arıyordum 250 TL altında yoktu bu iyi oldu haftaya 2 adet alacağım arabada çocuklar için.

Mert
10 yıl önce

Kulaklık mp3 çalıyor denmiş nasıl çalıyor, yanında mp3 çalar mı geliyor?

Mehtap Akkalem
10 yıl önce

Lambertz ürünleri muhteşem ama fiyatlar biraz artmış. Kesinlikle deneyin ben geldği hafta stok yapıyorum. Bitter sütlü çikolata kaplı kurabiyeye bayılıyor mutlaka deneyin.

Muhammet Yeşer
10 yıl önce

Tablet bilgisayar IPS ekranlıysa çok iyi fiyatı varmış. 18 Nisanda bakacağım eğer dokunmatik konusunda da sıkıntılı değilse alacağım. Bim aktüel ürünlerde fiyatları artmaya devam ediyor. Sd kart fiyatı artmış ,klavye mouse seti uçmuş. Böyle giderse işleri zor.

Melek
10 yıl önce

Teşekkür ederim çok güzel ürünler mevcut. Destan baharatları tavsiye ederim gerçekten kaliteli ürünleri var. Lambertz ürünlerini herkes mutlaka denemeli. ,Avrupa’da çok iyi bilinir ama Türkiye’de bilen insan sayısı az. Benim gibi bilenlerde mağazada stok bırakmıyor evde depoluyor.

Mahmut
10 yıl önce

Bim 18 Nisan ürünlerinde satılan logitech klavye mouse setini almak istiyorum şarj duruu ve malzeme kalitesini merak ediyorum bilginiz var mı?

Teknoman
10 yıl önce

Ben bu tip ucuz tabletlere kesinlikle karşıyım. İşinizi sağlıklı yapamazsınız, zayıf işlemcileri android sistemi için yetersizdir, kamerası çamur gibi fotoğraf çeker, malzemesi kalitesiz plastiktendir ve en küçük darbede parçalanır. Dokunmatik ekran çok kullanışsızdır, pilleri birkaç ayda ömrünü tamamlar. Arıza çıkma olasılığı yüksektir ve servis beklemekten aldığınıza pişman olursanız. 300-400 TL vererek Samsung ve Asus modellerine bakın. Bütçesi olanlar direkt ipad alsın.

Nazan
10 yıl önce

Bim aktüe ürünlerde satılan nevresim takımlarından uzak durun. İlk lisanslı takımı geçen yıl aldım ilk yıkamada rengini attı, ikinci yıkamada kullanılamaz duruma geldi. Kalitesiz ürüne denk geldik dedim 4 ay önce görüntüsüne aldanarak yine aldım. Kullanmadan yıkadım yine rengini attı. 2 yıkamada renk atıyor , kesinlikle tavsiye etmem. Markası bilinen takımlardan şaşmıyorum artık.

elif
10 yıl önce

Kek kalıbı hakkında ne düşünüyorsunuz bu aralar bende kek kalıbı almak istiyordum.

MEHMET
10 yıl önce

18 nisan 2014 tarihinde satılan exper tableti aldım.açtığımda hopörlörden cızırtı geldiğini fark ettim. değiştirmeğe gittim bir bayan almış orada açmış tableti onunkinde de cızırtı vardı. geçer dediler. hepsi mi aynı yoksa bu bir arıza mı derken oyle kullanayım bekleyeyim biraz dedim. şarja taktım.tablet kilitlendi. exper yazısı çıkıyodu tuşlar işlemiyodu. gittim iade ettim.tekrar da almadım.düşünenlere bilgi amaçlı yazıyorum.

16
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x