Opet sinema bileti fiyatları 2018

  • 06 Ocak 2018
Opet sinema bileti fiyatları 2018

Opet akaryakıt istasyonlarında Cinemaximum sinema biletleri çok uygun fiyatlarla satılıyor. 2018 yılında tüm biletleri büyük şehirlerde 12 TL, diğer tüm illerde 10 TL fiyatla satın alabilirsiniz. Normalde bilet fiyatları 15-25 TL fiyat aralığında değişiyor.

Sinema bileti fırsatından herkese yararlanabiliyor, yakıt almanız şart değil.

Kampanya Ayrıntıları

  • 12 TL’ye satılan davetiyeler, premium sinemalar (Kanyon,Zorlu Center,Akasya ve Nişantaşı City’s AVM’lerindeki) hariç, tüm Cinemaximum’larda; VIP, Gold ve Tempur  salonlar ile IMAX, IMAX 3D, ScreenX, MPX, D-Box, ve 4DX teknolojileri hariç, 2D ve 3D dahil tüm filmlerde, davetiye üzerinde belirtilen tarihe kadar geçerlidir.
  • 10 TL’ye satılan davetiyeler,  İstanbul, İzmir ve Ankara haricindeki diğer illerde yer alan tüm Cinemaximum’larda; VIP, Gold ve Tempur  salonlar ile IMAX, IMAX 3D, ScreenX, MPX, D-Box, ve 4DX teknolojileri hariç, 2D ve 3D dahil tüm filmlerde, davetiye üzerinde belirtilen tarihe kadar geçerlidir.
  • Her davetiye tek kişilik ve tek girişliktir, Cinemaximum gişe görevlisine teslim edilerek sadece bilet gişesinde yer bileti ile değiştirilir.
  • İnternet veya telefon üzerinden yapılan rezervasyon veya satın alımlar ile gala yahut özel film gösterimlerinde geçerli değildir.
  • Yaş sınırı bulunan filmlerde, geçerli yaş kategorilerinde olan misafirler tarafından kullanılabilir. Satın alınan Cinemaximum biletleri paraya çevrilemez ve iade edilmez.
  • Kampanya detaylarına opet.com.tr adresinden, film,seans,iletişim bilgilerine cinemaximum.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x