Denizbank vodafone abonelerine sıfır faizli kredi kampanyası Aralık 2019

  • 05 Aralık 2019
Denizbank vodafone abonelerine sıfır faizli kredi kampanyası Aralık 2019

Denizbank vodafone abonelerine özel sıfır faizli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 2000 TL için 5 ay vade sunuyor. 6.5 TL civarında hayat sigortası primi alınıyor. Bankanın amacı hesap açılması. Kredi için hesap açıyorsunuz. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Kampanya bitiş tarihi 31.12.2019’dir. Detaylı bilgiye 0850 222 0 800’den ve tüm DenizBank şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanya kredi başvurusu onaylanan bireysel müşteriler (gerçek kişi) için geçerlidir. Banka, faiz oranlarında ve kampanya koşullarında değişiklik yapma, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, krediyi kullandırmama hakkına sahiptir. Krediye ilişkin ilgili belgeleri imzalamadan önce faiz oranı, tüm masraf, ücret ve komisyon hakkında tarafınıza bilgi formu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Kredi kullanmak isteyen müşterilerin kredi talebini doğrudan Bankaya iletmiş olmaları gerekmektedir. Başvurular müşterinin kendisine ait cep telefonu numarası ve TC kimlik numarası ile yapılmalıdır. Başvuru sonucu SMS ile iletilecektir.

Başvurusu onaylanan müşteriler, tüm DenizBank şubelerinden kredisini kullanabilecektir.

Kredide tahsis ücreti ve kredi hayat sigortası yapılmaktadır. Kredi hayat sigorta prim hesaplamalarında ortalama 35 yaş baz alınmıştır. Hayat sigortası primi 2.000 TL için; 5 ay vadede 6.55-TL’dir. Müşteri yaş ve cinsiyetine göre bu tutar değişebilmektedir.

Kredi 5 ay vadede 2.000 TL için geçerli olup, bu vade ve tutarın üzerinde bir kullandırım yapılamaz.

Kampanyadan bir abone sadece 1 kez yararlanabilir. İkinci bir kullandırım mümkün değildir.

Kredi kullandırımı için hesap açılması gerekmektedir.

Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir.

Abonelik
Bildir

4 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Anonim
4 yıl önce

Bilginize, ben dün gittim bana 47 tl sigorta çıktı. Alıp bankaya yatıracaktım. Alacağım faiz yaklaşık 60 tl olacağı için uğraşmaya değmez. Yaşım 57. Yaşı 25-40 civarındakier için 10 tl civarı çıkıyormuş.

Efe
4 yıl önce

sigorta ve dosya masrafi toplam 18 tl kestiler ben çektim yaş 30 bu arada

Anonim
4 yıl önce

sonradan hesap işletim ücreti falan…

Anonim
4 yıl önce

aynen. sonradan kredi tahsis ucreti cikarsa kimse şaşırmasın

4
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x