Bankomat kart kampanyası 4×75’e 30 TL hediye 2-31 Temmuz 2018

  • 01 Temmuz 2018
Bankomat kart kampanyası 4×75’e 30 TL hediye 2-31 Temmuz 2018

Vakıfbank bankomat kart sahipleri bu ay gıda, giyim, akaryakıt ve kozmetik sektörlerindeki iş yerlerinden farklı günlerde yapacakları 4 adet 75 TL ve üzeri harcamada 30 TL değerinde bankomat para kazanacak. Kampanya 2-31 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanya ayrıntıları

  • Kampanyaya katılmak için PARA yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılmak istediğiniz kartınızın son 6 rakamını yazıp 5724’e gönderebilirsiniz. PARA kampanyasına katılım sağlanması durumunda ilgili kart otomatik olarak Bankomat Para sistemine de dahil edilmektedir.
  • VakıfBank Worldcardlar, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir. İnternetten yapılacak sanal alışverişler kampanyaya dahildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Para’lar 10 Ağustos 2018 tarihine kadar SMS ile katılım sağlayan müşterilerin kullanıma açık bireysel Bankomat kartlarına yüklenecektir.
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Abonelik
Bildir

4 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Emre203
5 yıl önce

Hatali mesaj uyarisi geliyor kampanya 2temmuzda basliyor o yuzden mi acaba

doğan
5 yıl önce

02 temmuzda mesaj gönderdim yine hatalı mesaj uyarısı geliyor.

doğan
5 yıl önce

yine hatalı mesaj uyarısı geliyor

4
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x