Turkcell salla kazan hilesi 2020

  • 08 Ocak 2020
Turkcell salla kazan hilesi 2020

Turkcell abonelerine özel her hafta hediyeler veren salla kazan kampanyası kapsamında internet paketleri, konuşma dakikaları, sürpriz hediyeler kazanabiliyorsunuz. İnternet üzerinde binlerce kişi salla kazan için hileler ve taktikler arıyor. 2020 yılına özel salla kazan hilesi için Turkcell herhangi bir açık sunmuyor.

Arkadaşlar salla kazan için herhangi bir hile söz konusu değil. Dijital operatör üzerinden salla kazan hakkınız haftada 1 defa sunuluyor. Telefonu sallama miktarı vs gibi hiçbir yöntemin alacağınız hediyeyle alakası yok. Verilen hediyelerin türü faturasız- faturalı hat olması, paketinizin boyutu, kullanım tercihlerine göre değişiyor. Yaptığımız denemelerde internet paketi az kaldığında salla kazandan genelde 24 saatlik internet paketi geliyor. İnternet paketiniz varsa konuşma paketi ve bip hediyesi geliyor.

Salla kazan ile tespit ettiğimiz tek taktik yapılan gün. Salla kazan haftanın son günlerinde yani Cumartesi ve Pazar günleri genelde konuşma, Pazartesi-Cuma günleri arasında internet paketi verme olasılığı yüksek oluyor. Özellikle Pazartesi günleri internet paketi geliyor sıkça. Pazartesi günleri salla kazan kullanmakta fayda var.

Sizde bulduğunuz taktik ve hileleri yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Abonelik
Bildir

1 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
05349455919
3 yıl önce

Adem tutkun

1
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x