Amazon axess kredi kartı kampanyası 1-28 Şubat 2022

  • 01 Şubat 2022
Amazon axess kredi kartı kampanyası 1-28 Şubat 2022

Axess kredi kartı sahipleri Amazon internet sitesinden yapacakları 500 TL üzeri ödemelerde 50 TL, 1000 TL üzeri ödemelerde 75 TL chip para kazanacak. Kampanyaya axess mobil uygulamasından 1-28 Şubat 2022 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları

  • 1-28 Şubat 2022 tarihleri arasında Amazon.com.tr’de tek seferde yapacağınız ilk 500-999,99 TL alışverişinize 50 TL, 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize ise 75 TL chip-para sunmaktadır.
  • Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
  • SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “AMAZON” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.
  • Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess ise puan kampanyasına dahil değildir.
  • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalarından kampanyadan bir defa en fazla 50 TL veya 75 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
  • Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya yönetimi ve chip-para yüklemeleri banka tarafından yapılacaktır.
Abonelik
Bildir

1 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Mahmut
2 yıl önce

Amazonda elektronik sektör olarak geçmedi combo için bu kampanya puani yuklendi sorun yok.. combo icin faydalı olur diye düşündüm

1
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x