Banko card Axess bahar kampanyası %5 hediye 5-30 Nisan 2017

Odeabank Banko card axess kredi kartı bahara özel kampanyasında market ve giyim sektörlerinden yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerde %5 hediye chip para fırsatı sunuyor. Kampanyada toplam 50 TL kazanabilirsiniz. Kampanya 5-30 Nisan 2017 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
Kampanya katılımı için “BAHAR” yazın, 8444’e gönderin.
Kampanya Ayrıntıları
- Kampanya 30 Nisan 2017 tarihine kadar geçerlidir.
- Kampanyaya katılmak için ‘’BAHAR’’ yazarak, 8444’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS göndermeyen müşteriler kampanyaya dahil olmayacaklardır.
- Sadece SMS ile kayıt olduktan sonra yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
- Kampanya kapsamında market ve giyim alışverişlerinde yapılan her 150 TL ve üzeri alışveriş işleminin %5’i kadar chip para hediye edilecektir.
- Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 50 TL chip para kazanabilir.
- Kampanya dahilinde kazanılacak chip-para tutarları 5 Mayıs 2017 tarihinde yüklenecek olup, 15 Mayıs 2017 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar 16 Mayıs 2017 tarihinde geri alınacaktır.
- Kampanyadan sadece asıl kartlar yararlanabilir. Ek ve sanal kartlarla yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.
- Kampanya kapsamında kazanılan chip-para tutarlarının yüklenebilmesi için, puan yükleme tarihinde mutlaka kartın açık olması gerekmektedir.
- Yalnızca market ve tekstil sektörü alışveriş işlemleri kampanya kapsamındadır. (Mail order, telephone order işlemler de dâhildir.) Nakit avans, Bireysel Emeklilik Ödemesi (BES), SGK prim ödemeleri, vergi ve fatura ödeme işlemleri kampanyaya dâhil değildir.
- Kampanyaya Bank’O Atlas, ücretsiz Bank’O Card’lar ve Private Card’lar dahil değildir.
- Kredi kartı ile yapılan alışveriş, iade veya iptal edildiğinde, ilgili işlem için kazanılan chip-paralar geri alınacaktır.
- Odeabank kampanyayı durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
odeabank kişiye özel göndermiş olduğu kampanya mesajı ile birleşir ve mükemmel bir %10 fırsat sunar.
kişye özele nasıl msj yolamak gerek bıxde deneyelım
Kişiye özel ne yolladı
kişiye özelde ne yazıp yoladınız anonım
Uye işyeri sartmiacaba
Hale üye şartı yok, sektör önemli.
Kişiye özelde 1000₺ harcamaya 50 tl verdi 5 kartın 4 üne geldi .KAZAN 8444 meaj gelmeyen 1 karta da çektim kabul etti
Srser aynı andamıı yüklendi açıklama yaparsan memnun olurum
Bu kampanya yeni kişi ye özel de 1000₺ ye 50 ₺
Market te %5 1000₺ harcamaya 50 ₺ puanlar 100 ₺ Mayıs ayında yüklenecek 5 ve 9 mayıs ta
ihtiyaç olur mu? bilmiyorum ama bu ay o kadar cimri ki https://kampanyabul.org/banka-kampanyalari/akbank-bankalar/akbank-direkt-pazartesi-%15-indirim-kampanyasi.html
Srsr nisan ayi icinmi kisiye ozel mesaj geldi her harcama gecerlimidir ben de mesaj attim katiliminiz alindi dedi sansimi bi denicem bilgi verirsen sevinirim.