Beymen axess kart kampanyası 150 TL hediye 1 – 11 Şubat 2018

  • 02 Şubat 2018
Beymen axess kart kampanyası 150 TL hediye 1 – 11 Şubat 2018

Axess kredi kartı sahipleri beymen mağazalarından yapacakları 1500 TL ve üzeri alışverişlerde 150 TL değerinde chip para kazanacak. Kampanya 1 – 11 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Axess ile ödemelerinizi 6 taksitle yapabilirsiniz.

Kazanılan chip-paralar 21 Şubat 2018’e kadar Beymen mağazalarında kullanılabilecektir.

Kampanya Ayrıntıları

  • 1 – 11 Şubat 2018 tarihleri arasında Beymen mağazalarında tek seferde yapacağınız ilk 1.500 TL ve üzeri tek ödeme ve taksitli alışverişinize 150 TL chip-para sunulmaktadır.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 21 Şubat 2018 tarihine kadar Beymen mağazalarında kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 22 Şubat 2018 tarihinde geri alınacaktır. Online alışverişler ve Hopi mobil ödeme ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • Axess, Wings, Free, Neo kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir. Kampanyaya sanal POS’tan yapılan işlemler dahil değildir.
  • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 150 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
  • 1 Ocak – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, Axess’e özel Beymen mağazalarında 6 ve www.beymen.com’da 7 aya kadar taksit fırsatı sunulur. Axess, Wings, Free, Axess exi26 asıl/ek ve sanal kart sahipleri ve Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir.
Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x