Teknosa axess kredi kartı kampanyası 25-28 Ağustos 2020

  • 25 Ağustos 2020
Teknosa axess kredi kartı kampanyası 25-28 Ağustos 2020

Axess kredi kartı sahipleri Teknosa internet sitesinden yapacakları 1500 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL değerinde chip para kazanıyor. Kampanyaya axess mobil uygulamasından 25-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları

  • 25-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında Teknosa.com’dan tek seferde yapacağınız ilk 1.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 100 TL chip-para sunulmaktadır!
  • Kampanyaya katılmak için, Axess Mobil üzerinden, ilk harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
  • SMS ile kayıt olmak için ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “TEKNOSA ” yazıp 4566 ’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. 
  • Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
  • Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilir.
  • Axess Mobil ve SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 4 Eylül tarihine kadar Teknosa mağazaları’nda kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir.
  • Kampanyada kazanılan chip-paralar Teknosa.com’da kullanılmamaktadır.
  • Axess, Wings, Free, Ticari kartlar, Neo ve Akbank kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.
  • Bank’O Card Axess chip para kampanyasına dahil değildir.
  • Kampanyaya sanal POS’tan yapılan işlemler dahildir. 
  • Nakit çekim,EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Abonelik
Bildir

6 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Kampanyacı
3 yıl önce

Kazanılan chip para sadece Tek orada harcayabiliyor. O yüzden pek cazip değil.

Kampanyacı
3 yıl önce

Teknosada

Orhan Yılmaz
3 yıl önce

Kampanyası arkadaş akses cp para heryerde geçerli iyi oku kampanyayı

Kampanyaci
3 yıl önce

Orhan Yılmaz bence siz iyi okuyun. Kampanya şartlarındaki “Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 4 Eylül tarihine kadar Teknosa mağazaları’nda kullanılabilecektir” ifadesi sizce ne anlama geliyor?

Ahmet
3 yıl önce

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 4 Eylül tarihine kadar Teknosa mağazaları’nda kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir

ayaz
3 yıl önce

Kampanyaci arkadaş yazmış olduğunuz cümlenin devamı var orayı da okusaydınız keşke. “Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir.” Yani 4 Eylül’e kadar sadece teknosada kullanabilirsin, 4 Eylül’den tüm axess üye iş yerlerinde kullanabilirsin demek oluyor bu. Daha önce defalarca bu şekilde kullandım, üstelik puanın silinmiyor, dilediğin zaman kullanabilirsin bilgin olsun

6
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x