Bankomat kart akaryakıt kampanyası 1-31 Temmuz 2022

  • 03 Temmuz 2022
Bankomat kart akaryakıt kampanyası 1-31 Temmuz 2022

Bankomat karta özel akaryakıt kampanyası kapsamında farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4 adet harcamada 40 TL bankomat para kazanacaksınız. Kampanyaya cepte kazan uygulamasından 1-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteriye en fazla 40 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil edilecektir.
Kampanyaya katılmak için, VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayabilir veya Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan AKARYAKIT yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılmak istediğiniz kartınızın son 6 rakamını yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz. AKARYAKIT kampanyasına katılım sağlanması durumunda ilgili kart otomatik olarak Bankomat Para sistemine de dahil edilmektedir.
VakıfBank Worldcard’lar, Sanal Bankomat Kart, nakit çekim, mail order ve e-ticaret işlemleri, iade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Para’lar 10 Ağustos 2022 tarihinde kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin kullanıma açık bireysel Bankomat Kart’larına yüklenecektir.
Kampanyadan sadece bireysel Bankomat Kart sahipleri faydalanabilir.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x