Bankomat kart internet kampanyası Ekim 2022

  • 05 Ekim 2022
Bankomat kart internet kampanyası Ekim 2022

Bankomat kart yeni e-ticaret kampanyası kapsamında internet sitelerinden yapacağınız her 500₺ üzeri ödemede 40₺ olmak üzere toplamda 120₺ bankomat para hediye edecek. Kampanya tüm sitelerden farklı günlerde yapılacak ödemelerde geçerlidir.

Cepte kazandan 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteriye en fazla 120 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil edilecektir.
Kampanyaya katılmak için, VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayabilir veya Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan HEDIYE yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılmak istediğiniz kartınızın son 6 rakamını yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz. HEDIYE kampanyasına katılım sağlanması durumunda ilgili kart otomatik olarak Bankomat Para sistemine de dahil edilmektedir.
VakıfBank Worldcard’lar, mail order, nakit çekim, iade ve iptal işlemleri, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, cüzdan transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo vs gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Sanal Bankomat Kart’lar kampanyaya dahildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Para’lar 10 Kasım 2022 tarihinde kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin kullanıma açık bireysel Bankomat Kart’larına yüklenecektir.
Kampanyadan sadece bireysel Bankomat Kart sahipleri faydalanabilir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x