İpekyol bonus kart kampanyası %10 hediye 15 Ekim -30 Kasım 2017

  • 18 Ekim 2017
İpekyol bonus kart kampanyası %10 hediye 15 Ekim -30 Kasım 2017

Bonus kredi kartı sahipleri İpekyol mağazalarından yapacakları alışverişlerde %10 değerinde bonus hediye fırsatından yararlanacak. Kampanyaya 15 Ekim -30 Kasım 2017 tarihleri arasında bonus flaş uygulaması üzerinden katılabilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları
BonusFlaş’a özel %10 Ipekyol Bonus kampanyası Bonus üyesi Ipekyol mağazalarında ve ipekyol.com.tr’de Garanti Bankası Posundan gerçekleştirilen her tek çekim ve taksitli alışverişlerde geçerlidir.
Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulamasından “Hemen Katıl” butonunu tıklayın.
BonusFlaş uygulaması ile kampanyaya katılmadan yapılan harcamalar kampanya haricinde olup, geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır.
Kampanyaya tek çekim-taksitli işlemler ve sanal pos işlemleri dahildir.
%10 Ipekyol Bonus kampanyası dahilinde kazanılan Bonus’lar hem ipekyol.com.tr hem Ipekyol mağazalarında 30 Kasım 2017 tarihine kadar kullanılabilir.
İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Sonbahar-Kış (2017-2018) ürünlerinde geçerlidir.
Kampanyaya Garanti Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Bonus Business ve Paracard dahildir.
%10 Ipekyol Bonus kampanyasına diğer ticari kart kullanımları, Easy, Miles & Smiles kredi kartı, American Express Card, Bonusnet üye bankalarına ait bireysel ve ticari Bonus kartları, Kontör ve sanal kartlar dahil değildir.
Kampanya VERA ve BEKO ÖKC POS cihazlarında kullanılamamaktadır. İlgili model ÖKC kullanan işyerlerinin kampanya kapsamında %10 Ipekyol Bonus kampanyasından yararlanabilmesi için Garanti Bankası POS cihazını kullanmaları gerekmektedir. ÖKC POS modeli PROFİLO, HUGİN ve PAVO ( INGENICO ) olan işyerlerinin Garanti Bankası üye işyeri terminallerinde %10 Ipekyol Bonus kampanyasından yararlanılabilecektir.
Garanti Bankası ve Ipekyol kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x