Bizim Toptan cardfinans advantage kart kampanyası 1 – 31 Mart 2022

  • 03 Mart 2022
Bizim Toptan cardfinans advantage kart kampanyası 1 – 31 Mart 2022

Cardfinans ve Advantage kredi kartı sahiplerine özel Bizim Toptan kampanyası kapsamında yapacağınız 500 TL ve üzeri harcamalarda 50 TL, 2000 TL üzeri harcamalarda 150 TL değerinde sadece Bizim Toptanda harcayabileceğiniz puan kazanacaksınız.

Kampanya 1 – 31 Mart 2022 tarihleri arasında bizimtoptan.com.tr ’den belirli ürünler dışında tek seferde yapacağınız ilk alışverişinizde geçerlidir.

Kampanya Ayrıntıları
ParaPuan/NakitPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin, kampanya boyunca CardFinans için TOPTAN, CardFinans Kobi için BIZIM yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273’e ve HSBC Advantage için “TOPTAN” yazıp 4477’ye SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir.
Alınacak kampanya katılım teyit mesajında ParaPuan yükleneceği kredi kartı bilgisi verilecek, bu teyit mesajının alınmasının ardından kampanyaya katılım sağlanacaktır. HSBC Advantage müşterilerinden alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından NakitPuan kampanyasına katılım sağlanacaktır.
CardFinans Fix “Artı Kampanya”ya dahil müşteriler ParaPuan kampanyasından SMS gönderimi yapmaksızın faydalanabileceklerdir.
QNB Finansbank Cep Şubesi’nden ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen CardFinans bireysel kredi kartı müşterilerinin kampanya süresince “HEMEN KATIL” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olmaları gerekmektedir.
Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 150 TL değerinde ParaPuan/NakitPuan kazanabilir.
Kazanılan ParaPuan/NakitPuan’lar 1 Nisan 2022’de teyit SMS’inde belirtilen kredi kartına yüklenecek, 4 Mayıs tarihine kadar geçerli olacaktır. Bizim Toptan Satış Mağazaları’nda kullanılmayan ParaPuan/NakitPuan’lar ise 5 Mayıs 2022’de geri alınacaktır.
Bireysel müşterilerde ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan/NakitPuan asıl karta yüklenecektir.
Banka kartları, Miles&Smiles kartları, “Artı Kampanya”ya dahil olmayan CardFinans Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, ParaPuan/NakitPuan kullanılarak yapılan alışverişler ParaPuan/NakitPuan kampanyasına dahil değildir.
Tütün alışverişleri, TL/dakika yükleme işlemleri, Bizim Toptan Mağazaları’nda yapılacak harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x