Total cardfinans kampanyası 75×4’e 25 TL hediye 1 Temmuz – 15 Ağustos 2015

  • 01 Temmuz 2015
Total cardfinans kampanyası 75×4’e 25 TL hediye 1 Temmuz – 15 Ağustos 2015

Cardfinans kredi kartı sahipleri Total akaryakıt istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 75 TL ve üzeri 4 adet harcamada 25 TL değerinde para puan kazanma fırsatı 1 Temmuz – 15 Ağustos 2015 tarihleri arasında sizleri bekliyor.

Kampanya kapsamında, CardFinans kredi kartları veya Kampanya Paketi’ne dahil Fix Card sahipleri, 1 Temmuz – 15 Ağustos 2015 tarihleri arasında kampanyaya dahil Total İstasyonları’ndaki Finansbank POS’larından 75 TL ve üzeri ilk 4 adet akaryakıt veya otogaz alışverişine, kampanyaya dahil Total istasyonlarında 18 Ağustos – 16 Eylül 2015 arasında akaryakıt veya otogaz alışverişinde geçerli toplam 25 TL değerinde ParaPuan kazanacak.  CardFinans sahiplerinin kampanyaya bireysel kredi kartı ile katılabilmesi için 15 Ağustos’a kadar “TOTAL” yazıp, Finansbank sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273’e SMS göndererek kayıt olmaları gerekiyor.

Kampanya Ayrıntıları

  • Kampanyaya katılmak isteyen bireysel kredi kartı sahibi müşterilerin, 1 Temmuz – 15 Ağustos 2015  tarihleri arasında  harcamadan önce “TOTAL” yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273’e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanyaya dahil olunacaktır. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.
  • Ticari kredi kartları için 2273’e SMS gönderimi yapılmaksızın kampanyadan faydalanılabilir.
  • Kampanyadan bireysel kredi kartı ile yararlanılması halinde, ParaPuan’lar bankanın kayıt için göndereceği teyit SMS’inde yer alacak kredi kartına yüklenecektir. Ticari kredi kartlarıyla yapılan harcamalarda parapuan’lar harcama yapılan kredi kartına yüklenecektir.
  • ParaPuan’lar 18.08.2015’te yüklenecek ve kullanılmamış ise 17.09.2015’de geri alınacaktır.
  • Ticari kredi kartı sahipleri kampanyadan aynı kart ile yalnızca 1 kez, bireysel kredi kartı sahipleri ise ek kart dahil tüm kartlarıyla toplamda yalnızca 1 kez ve ParaPuan asıl kartlarına yüklenecek şekilde faydalanabilecektir.
  • Banka kartları, Kampanya Paketi’ne dahil olmayan Fix Card’lar ve ParaPuan ile yapılan alımlar kampanyaya dahil değildir.
  • Yapılan harcamanın iptali/iadesi halinde, kazanılan ParaPuan’lar geri alınacak, parapuan’lar harcanmışsa tutar kredi kartına TL borcu olarak yansıtılacaktır.
  • Fix Card “Kampanya Paketi”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL’dir ve her ay Fix Card’ınızdan tahsil edilecektir. Fix Card Kampanya Paketine dahil olmak ve bilgi almak için: 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz.
  • Total’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Total’den alınabilir. Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Kampanya kapsamında Total’den yapılacak alımlarla ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayet Total’in 0800 211 00 21 numaralı şikayet hattına iletebilir
Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x