İş bankası bankamatik kart dörtlü kampanya 1 – 15 Mart 2021

  • 01 Mart 2021
İş bankası bankamatik kart dörtlü kampanya 1 – 15 Mart 2021

İş bankası bankamatik kart sahiplerine özel dörtlü kampanya kapsamında market, giyim&kozmetik, restoran sektörleri ve seçili internet sitelerinden 150 TL ve üzeri her bir sektör alışverişinde 4 harcama yaparak 75 TL maxi puan kazanabilirsiniz.

Kampanyaya maximum mobilden 1 – 15 Mart 2021 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kampanyaya dahil e-ticaret siteleri için tıklayın

Kampanya koşulları: Kampanya kapsamında; Bankamatik Kartları ile market, giyim&kozmetik, restoran sektörlerinin ve seçili e-ticaret iş yerlerinin her birinde tek seferde 150 TL ve üzeri en az 1 adet alışveriş yapılması gerekmektedir. 4 sektörün her birinde tek seferde 150 TL ve üzeri alışverişin tamamlanmasının ardından 75 TL MaxiPuan kazanılacaktır. Kazanılabilecek azami MaxiPuan tutarı 75 TL’dir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: İş Bankası Kredi Kartları, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Cüzdan yüklemeleri, Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, fatura ödemeleri kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kampanya detayları: E-ticaret sektöründe yapılacak işlemlerin e-ticaret işlemi olarak sayılabilmesi için listede yer alan işyerlerinde yapılması gerekmektedir. E-ticaret sektörüne dahil edilecek işlemlerin yapılabileceği işyeri listesi için lütfen tıklayınız. İlgili liste içerisinden gerçekleştirilen işlemler satın alınan ürün kategorisinin ait olduğu sektöre bakılmaksızın kampanya kapsamında e-ticaret olarak değerlendirmeye alınacaktır. Yemeksepeti üzerinden yapılacak harcama işlemleri restoran kategorisi kapsamında değerlendirmeye alınacaktır.

Ödül kullanımı: MaxiPuanlarınız 23 Mart 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 2 Nisan 2021 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir. Yükleme anında kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x