Opet akaryakıt maximum kart kampanyası 16 Ağustos – 30 Eylül 2021

  • 19 Ağustos 2021
Opet akaryakıt maximum kart kampanyası 16 Ağustos – 30 Eylül 2021

Maximum kredi kartınızla Opet akaryakıt istasyonlarından farklı günlerde yapacağınız 125 TL ve üzeri 4 adet harcamada 40 TL değerinde maxi puan kazanacaksınız. Kampanyaya maximum mobilden 16 Ağustos – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Alışverişlerinden en az birini uygulamaya dahil Opet istasyonlarından Maximum Mobil’deki Pazarama’da bulunan Opet Araçta Ödeme ile yapanlara ise toplam 50 TL MaxiPuan hediye edilecektir.

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Opet/Sunpet istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 5 Ekim 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 18 Ekim 2021 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x